PA8
Poznat
- Poruka
- 8.146
Sramota je što nisi shvatila šta sam rekao.Pa i "Azra" je nastala za vreme Broza i sta sad, treba da je ne slusamo?
I sijaset drugih dobrih grupa i pevaca.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota je što nisi shvatila šta sam rekao.Pa i "Azra" je nastala za vreme Broza i sta sad, treba da je ne slusamo?
I sijaset drugih dobrih grupa i pevaca.
Ali ja cak ne znam sta fali i toj muzici, ljudi se raduju povodom odredjenog dogadjaja i neka slusaju ako zele.Recimo ovaj šlager nosi identičnu poruku, šta misliš? Po kom osnovu se u ovoj pesmi žena isto tako ne svodi na seksualni objekt, bez obzira što je izvođačica ženskog roda.
Pa rekao si to sto si rekao, , ja skriveni znacaj ne trazim.Sramota je što nisi shvatila šta sam rekao.
Ili ova? Poezija samo tako, neke žene u Americi su je smatrale za ponižavajuću vulgarnost a neke kao zabavni izraz oslobođenja od stega domaćeg feudalizma. A u Srbiji se ovo definitivno ne percipira kao nešto ruralno…U pravu si, najbolje i poučne pesme su stare srpske joj Rado bela rado daj da ljubim lice mlado ili da te cica kalaise od kolena pa na vise
Srbi i ne slušaju muziku i čitaju reči,samo da pevač bude Amerikanac i ima lepu frizuru ili pevačicaIli ova? Poezija samo tako, neke žene u Americi su je smatrale za ponižavajuću vulgarnost a neke kao zabavni izraz oslobođenja od stega domaćeg feudalizma. A u Srbiji se ovo definitivno ne percipira kao nešto ruralno…
Zanimljivo kad o ‘dođošima’ u BG-u raspravlja neko ko ovde preko tastature ratuje sa Krajišnicima u svojstvu ljutog Hercegovca…Београд не постоји, он је само огледало Србије. Овде већина Београђана није ни рођена у овом граду, а са друге стране имаш тај мањи скуп Београђана који јесу рођени у БГ, али неки од њих су наследили завичајно-обичајне вредности својих родитеља који су дођоши ... веровао или не, чак су неки и нагласак наследили од својих родитеља који су дошли са села, дакле ни друштво, ни школа, ни посао их није научио да користе нагласак средине у којој су рођени.
Тако опуштено можеш имати ситуацију да неки дођош буде већи Београђанин од рођеног Београђанина, јер Srbi воле да мрзе све и свашта, па и свој град и људе ... зашто да не.
Naravno da nije, što se tiče orijentalnih zavijanja izgleda da su uvežene za vreme komunizma švercom kaseta iz Turske.Људи мисле да је све лоше измишљено 1990.
Није.
Upravo sam i napravio razliku između onih koji u Srbiji žive i onih u Bugarskoj tj teritorijalnu razliku.
Da,naravno da je bilo zločina ,neuporedivo više sa bugarske strane.
Kad ces pokrenuti pitanje genocida nad Srbima u grčkoj od strane Grka ili nad Srbima u Srbiji od strane Austrougarske ili u Vojvodini od strane madjara ?
Istorija pripada istoričarima i nacionalna svest i istina o događajima se mora očuvati i otkriti,a današnji Bugari rado dolaze u istočnu i južnu Srbiju kako bi uživali u dobroj atmosferi koja kod njih ne postoji i družili se
Koleginica Kerkira je samo zagrebla po površini, inače to da su Srbi počinili bilo kakve zločine u Bugarskoj je van svake pameti. Evo i jednog od izuzetno retkih bugarskih članka koji se bave bugarskom ulogom u Pvom svetskom ratu, naslovljena je kao i naređenje bugarskim okupacionim jedinicama u jugoistočnoj Srbiji pre izbijanja Topličkog ustanka: Pobijte cela sela… Masakri i opšta ubistva su počela još od trenutka napada Bugarske na Srbiju, a nastavljeni su u Surdulici gde je bio stacioniran 42. bugarski pršadijski puk iz Caribroda, gde su oni prošli tu je nastupila depopulacija čije se posledice i danas osećaju.Pa dobro, bilo je ratnih zlocina i od drugih nacija nad Srbima, samo ja za ove znam podrobnije i zato pisem. Ali d akazes d aje neki Srbin cionio zlocin na teritoriji Bugarske, to je van svake pameti.
A osamdesete i promocija narkomanije su bile vrhunac kulture?Ne znam kad je počela Brena da se promoviše?
Jadna deca,ovo je zastrašujuće .Ne čudi ovo današnje potonuće
Još jednom ,bugarski zločini su mnogostruko veći ,stostruko veći nego srpski,opšte je poznata stvar kakva su zverstva činili po južnoj Srbiji.Koleginica Kerkira je samo zagrebla po površini, inače to da su Srbi počinili bilo kakve zločine u Bugarskoj je van svake pameti. Evo i jednog od izuzetno retkih bugarskih članka koji se bave bugarskom ulogom u Pvom svetskom ratu, naslovljena je kao i naređenje bugarskim okupacionim jedinicama u jugoistočnoj Srbiji pre izbijanja Topličkog ustanka: Pobijte cela sela… Masakri i opšta ubistva su počela još od trenutka napada Bugarske na Srbiju, a nastavljeni su u Surdulici gde je bio stacioniran 42. bugarski pršadijski puk iz Caribroda, gde su oni prošli tu je nastupila depopulacija čije se posledice i danas osećaju.
Uostalom, o tome na forumu ima posebnih tema…
У овом чланку се испитује један аспект бугарског учешћа у Првом светском рату, који не само да није проучаван у нашој историографији, већ се може рећи да је чак и потпуно непознат – талас убистава које је извршила бугарска војска у освојеном делу Србије земље крајем 1915. и почетком 1916. године
Настоящата статия разглежда един аспект от българското участие в Първата световна война, който не само не е изследван в нашата историография, но може да се каже, че дори е и напълно непознат – вълната от убийства, извършени от българската армия в завладените сръбски земи в края на 1915 и началото на 1916 г.
https://kultura.bg/web/екзекутирайте-селата/
Kolega @крсташ je već imao prilike da se lično uveri koliko cinično neki čiji su preci u Srbiji za sobom ostavili krvaviji trag nego Vražja divizija (preko 20,000 pobijenih i 80,000 pomrlih u bugarskim logorima) ovde negiraju, opravdavaju i glorifikuju zločine svojih predaka.
Ti opet pises gluposti?Još jednom ,bugarski zločini su mnogostruko veći ,stostruko veći nego srpski,opšte je poznata stvar kakva su zverstva činili po južnoj Srbiji.
Pričam ti o ljudima(Srbima)čiji su preci bacali decu na bajonet ,znači to je njihova priča o njihovim precima,nikakve knjige,Jovani Cvijici i ostali salabajzeri
Opet,večito nabijanje na nos ljudima koji nisu krivi i koji danas možda imaju veoma pozitivno mišljenje o Srbiji i rado dolaze u Srbiju,je van svake pameti i stvara sukobe tamo gde ih nema ,a dolazi iz brdjansko govedarske kuhinje .
Da ne ponavljam spisak naroda i nacija koji su vršili genocid nad Srbima.Beogradu zabraniti da se bavi bilo kakvim pitanjima vezanim za provinciju
Uvrstila sam ovu pesmu u neku svoju mini plej listu koju slusam vec oko mesec dana, i munjevito je zauzela 1. mesto.
Dok je bio normalan.
Ja sam u dusi metalac i roker ali Juzni Vetar je obelezio deo mojeg detinjstva, i plus Mile Bas se itekako pre Juznog Vetra bavio i rok muzikom takodje.Ti opet pises gluposti?
Gde, kad, kako, kako ja nisam cula takve price, a ti jesi? Svako moze da izmisli nesto i kaze "rekli su mi". Pa istorija bi zabelezila makar deo, to nije tacno sta pises. I zabole me za Bugare kakvo misljenej imaju o nama, kad ja o njima imam najgore, osim dela pored Srbije, koji su i sami stradali od svojih..
Ako si Bugarin poreklom, kazi, ali nemoj da lazes o ovome.
Uvrstila sam ovu pesmu u neku svoju mini plej listu koju slusam vec oko mesec dana, i munjevito je zauzela 1. mesto.
Ti opet pises gluposti?
Gde, kad, kako, kako ja nisam cula takve price, a ti jesi? Svako moze da izmisli nesto i kaze "rekli su mi". Pa istorija bi zabelezila makar deo, to nije tacno sta pises. I zabole me za Bugare kakvo misljenej imaju o nama, kad ja o njima imam najgore, osim dela pored Srbije, koji su i sami stradali od svojih..
Ako si Bugarin poreklom, kazi, ali nemoj da lazes o ovome.
Sa njom bas nema price , bajo moj, samo bi da se bije virtuelno, sumnjivi mi mnogo ljudi koji se biju na forumu, mislim da ne bi tako lako ušli u fizički okršaj.
ne vredi pričati nedokazanim ljudima.
dobro,nisi čula
Nisam Bugarin ali sam malo svesniji od pomucenih
Свако у неком смислу има нешто дођошко, зато неки и тврде да правих Београђана нема.Zanimljivo kad o ‘dođošima’ u BG-u raspravlja neko ko ovde preko tastature ratuje sa Krajišnicima u svojstvu ljutog Hercegovca…
taj turbofolk su prepevane grcke pesmeПусто турско када се помеша са репом ... изгледа заправо овако.
Из Истанбула долази прави реп, а из Београда турбофолк који смрди на турску сељанију.
Свако у неком смислу има нешто дођошко, зато неки и тврде да правих Београђана нема.
Има ту и блиског истока.taj turbofolk su prepevane grcke pesme
Немаш појма, као ни ови други што немају везе.
У Србији је увек било бахатих и осионих.