Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.224
To nije sabanska muzika saban se prevrce u grobu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se složio sa tobom. Turci su jako patrijahalno vaspitani i takve stvari kod njih slabo prolaze.Jok. Ne slušam zapadnu muziku ali ne znam da na zapadu nešto pevaju o milionima, kamionima, avionima, skupi Lamborgini i slično. Ta primitiva ide iz Turske i pod uticajem romske muzike osvaja Balkan. Sve ružne navike, poput nošenja neuredne 3 dana neobrijane brade i nošenja patika na odelo su došle iz
Čini ti se. Svašta kod njih prolazi. Još 80ih su imali pevaljke koje su pevale o skupom životu i o ljubavnicima koji ih finansiraju. U Nemačkoj svaki izliv primitivizma možeš odmah da pripišeš Turcima.Ne bih se složio sa tobom. Turci su jako patrijahalno vaspitani i takve stvari kod njih slabo prolaze.
To je izraz koji se kolokvijalno koristi za primitivce i mislim da nema veze sa Šabanom Šaulićem i sa Šabanom Bajramovićem.Није лепо према Шабанима поистовећивати то њесра са њиховом музиком и песмом.
Оба Шабана су врхунски певачи и нису заслужили такав став.
Ја сам ти поставио песме и спотове где се људи хвале како возе скуп ауто. Није ламборгини, али може и то да се исправи:Jok. Ne slušam zapadnu muziku ali ne znam da na zapadu nešto pevaju o milionima, kamionima, avionima, skupi Lamborgini i slično. Ta primitiva ide iz Turske i pod uticajem romske muzike osvaja Balkan. Sve ružne navike, poput nošenja neuredne 3 dana neobrijane brade i nošenja patika na odelo su došle iz
Ма знам, стара сам ја кајла али помињем да прочитају приглупи омладинци.To je izraz koji se kolokvijalno koristi za primitivce i mislim da nema veze sa Šabanom Šaulićem i sa Šabanom Bajramovićem.
Ово барем није оно мујезинско завијање што суши мозак.Ја сам ти поставио песме и спотове где се људи хвале како возе скуп ауто. Није ламборгини, али може и то да се исправи:
U aleji velikanaTo nije sabanska muzika saban se prevrce u grobu
Немам појма како звучи тај Десингерица али свакодневно из акупих аутомобила и ноћних квазиклубова допире тај мујезински напев,Да ли је Десингерица мујезинско завијање?
Није.
Teraju nas, primorani da slušamo na nekom događaju..etc.Ne vidim problem. Sto ljudi sto ukusa.
Niko nikoga ne tera da nešto sluša.
О томе баш сада и говорим.Немам појма како звучи тај Десингерица али свакодневно из акупих аутомобила и ноћних квазиклубова допире тај мујезински напев,
Сад ћу да јутјубишем тог десингерицу да видим шта је.
Можда је она искочила сама због Александре Пријовић? Можда је онај човек није избацио?Teraju nas, primorani da slušamo na nekom događaju..etc.
Jednom prilikom sam morala da slušam nekog Miligrama u kolima dva sata , bila sam putnik. Posle 45 minuta sam pomišljala da otvorim vrata od automobila i iskočim
Па јесте, миксује стилове. Од репа до мујезина, преко Сербезовског и Шемсе.Да ли је Десингерица мујезинско завијање?
Није.
Moja dobra drugarica i njen muž imaju užasan muzički ukus. Ja ih obožavam , ali ne znam koji im je đavo .Kad odem kod njih gledamo neki muzički kanal , tj. puste to uvek u pozadini - neka sr..anja tipa ta Prijovićka , ali ona je maestro kakvih sve likova ima.Можда је она искочила сама због Александре Пријовић? Можда је онај човек није избацио?
Видиш како сам погодио. Мрзимо исте ствари.Moja dobra drugarica i njen muž imaju užasan muzički ukus. Ja ih obožavam , ali ne znam koji im je đavo .Kad odem kod njih gledamo neki muzički kanal , tj. puste to uvek u pozadini - neka sr..anja tipa ta Prijovićka , ali ona je maestro kakvih sve likova ima.
U kojoj pesmi Bitlsi spominju imtimne odnose i skidanje žena "do gole kože"? Možda je muzika Bitlsa u to vreme bila društveno neprihvatljiva ali ne mislim da su oni u svojim pesmama pozivali na blud i razvrat. Drugo ja mislim da sam napomenuo da ta muzika promoviše primitivizam najgore vrste tako da ova tema nikako ne može da im bude reklama.Svako vreme ima svoju muziku, misliš da Bitlse nisu anatemisali uzorni građani jer šire blud i nemoral? Sad imaš mnogo mogućnosti da slušaš ono što voliš, zašto bi uopšte i komentarisao takvu vrstu muzike. Time im samo praviš reklamu.