Сабахудин Динко Грухоњић, предавач на универзитету у Новом Саду, у Сарајеву каже : "Образовни систем у Србији производи нове нацисте"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.055
Сабахудин Динко Грухоњић, предавач на универзитету у Новом Саду, који у Сарајеву на панелу изјави, цитирам: "Образовни систем у Србији производи нове нацисте који су поново спремни да почине злочине"
И овај антисрпски манијак, стварно нема правилнијег назива, предаје у Новом Саду без да га ико барем да отказ. Шта раде надлежни у Новом Саду и Србији? Можете мислити шта би било да је Србин предавао у Сарајеву и онда дошао у Београду и рекао да образовни систем у федерацији производи нацисте?
 
Neće biti da kod nas nema nacista.
Не буди смешан. Шака јада нациста у Србији и ти то представљаш лажовски смешно као да је већа група. Манијак антисрпски о којој је отворена тема благо речено лаже кад каже да "Образовни систем у Србији производи нове нацисте". Ти не умеш да разликујеш ствари. Немаш ништа да кажеш о антисрпском манијаку који треба да буде избачен и да наравно му се забрани да предаје у Србији. Не постоји веће штете него да бирамо такве као што си ти који пљује по геноциду над Србима у Босни и у Хрватској.
 
Poslednja izmena:
Neće biti da kod nas nema nacista.
Користићу исти аргумент као ти у случају Украјине.
Како може бити нацистичка група коју предводи Јеврејин?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top