- Poruka
- 58.247
Sve što ženama kažete će kad tad da iskoriste protiv vas. Nameće se logično pitanje
Zašto bi bili iskreni sa ženama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Neke žene jesu takve ali samo nekeSve što ženama kažete će kad tad da iskoriste protiv vas. Nameće se logično pitanje
Nemoj tako generalizovati.Sve što ženama kažete će kad tad da iskoriste protiv vas. Nameće se logično pitanje
Sve što ženama kažete će kad tad da iskoriste protiv vas. Nameće se logično pitanje
Ne daj se brate.Nemam sreće sa ženama pa mi ionako svejedno
Jbg
I onda dođe frizerka i iskoristi protiv tebe ?Ne mora da bude neprijatelj. Zene prosto vole da pricaju. Kazu da kad zene odu u frizerski salon, tamo otvore dusu i otkriju sve privatne detalje svog zivota.
Ne mora da bude neprijatelj.
Zene prosto vole da pricaju. Kazu da kad zene odu u frizerski salon, tamo otvore dusu i otkriju sve privatne detalje svog zivota.
Onda ti se smeje ceo grad jer zna da imas malu smesnu pisu. A ti nemas pojma sta se desava. Tako da, ono, MGTOW i tako to. Samo video igre, nista zene. Eventualno muskarci.I onda dođe frizerka i iskoristi protiv tebe ?![]()
Ili me izbegavaju takve zene u sirokom luku ili sam je retardiran ta ne znam sta mi rade iza ledja.Али без провере не можеш да будеш сигуран.
Pa po tebi ih batinaju s razlogom.Ovde govorim o normalnim vezama a ne o onima gde muškarci zlostavljaju žene a one ne smeju da pisnu
u pitanju je veza a ne generalni odnosupravo tako, nikako nemoj biti iskren sa ženama, samo se nadam da ti je liječnik muškarac, jer eto zamišljam, istegneš ručni zglob, desna ruka je u pitanju i dođeš u urgentni, jaučeš od bolova, dođe dr. žena i pita šta je mladiću jer ste opet zacepili nokata ti naravno, čim ugledaš ženukažeš ma neee, kakav nokat, kakva ruka evo boli me zub
okreneš se i odeš
i nikad baš nikad nemoj biti iskren sa ženama
jer zamisli kako bi tek iskoristila protiv tebe činjenicu da si dešnjak koji ima upalu desnog ručnog zglobanakon vikenda
a đe to pišeu pitanju je veza a ne generalni odnos