Sa Vučićeve slike iz Trampovog kabineta mogli ste da naučite sve ali niste nažalost

nesko101

Elita
Poruka
19.582
Autorska
Sam Bog je hteo da otvori oči Srbima sa tim događajem ali nažalost sami Srbi su postali rezistentni na osećaj ponižavanja, unižavanja.Valjda je sve to posledica samog bombardovnja Srbije od strane tih istih amerikanaca.
Na slici se sve vidi da takav predsednik kao što je sam Vučić spreman da glumi,radi ili prevede svoj narod na isti način unižavanja bez milosti.
Dakle nema milosti za patriote svog naroda poštene i vredne ljude koji misle na budućnost svoje države.
Po njemu se vidi samo želja za trenutni cilj i motiv da prevari ako može ili da trpi samo da nas ne boli mnogo.
A Srbi patriote tek sada ubiraju te plodove tog psiho obolenja dotičnog.

Autorska
Sam Bog je hteo da otvori oči Srbima sa tim događajem ali nažalost sami Srbi su postali rezistentni na osećaj ponižavanja, unižavanja.Valjda je sve to posledica samog bombardovnja Srbije od strane tih istih amerikanaca.
Na slici se sve vidi da takav predsednik kao što je sam Vučić spreman da glumi,radi ili prevede svoj narod na isti način unižavanja bez milosti.
Dakle nema milosti za patriote svog naroda poštene i vredne ljude koji misle na budućnost svoje države.
Po njemu se vidi samo želja za trenutni cilj i motiv da prevari ako može ili da trpi samo da nas ne boli mnogo.
A Srbi patriote tek sada ubiraju te plodove tog psiho obolenja dotičnog.
mene strah da Vučić ne razljuti toliko mnogo Gospoda Boga pa da opet napravi potop i sve nas podavi!

mene strah da Vučić ne razljuti toliko mnogo Gospoda Boga pa da opet napravi potop i sve nas podavi!
Ej sto se tice poplava, bukvalno , to je pola bilo nepaznjom namernom izazvano , nisu pratili prognozu ili su je namerno pratili da bi izazvali poplave...da ne poverujes, zvuci kao teorija zavere, ali sam na terenu bio i krstio se sta se radi pre nego sto je dosla poplava...licno ja video kako je nizak vodostaj jedne reke, rekoh , mozda je nizak jer je visoka ona veca reka u koju se uliva ta manja reka...a regulisu vodostaj manje reke preko brane...a brana ima lufta tj nije ni blizu 100%
I ne budem lenj, e tu se ja razlikujem od prosecnog Srbina, sto ja nadjem argumente za svoje sumnje, tj velika reka je 4km daleko od te male reke koja je kontrolisana , i ja peske do velike reke da proverim da li je tu vodostaj visok...vidim nije bas visok, nije ni srednji , da je visok ili srednji pa da razumem, jer sigurno ima negde delova koji su nizeg obezbedjenja vodotoka...ima bas 4km nizvodno je neka nikad neuredjena barustina, i vecito je barustina rukavac, i kad ima i kad nema vode...

Tako da nije bas sigurno da je sve sto se desi slucajno u Srbiji...
A za mokar ugalj, evo i sad mi dodje da ne verujem da neko moze da bude toliki debil i lozi u termoelektranu mokar ugalj , slucajno...
Isto ko ovo za branu i pustanje namerno da se napravi plavni talas, tj kad je za 2 dana porastao vodostaj vece reke, oni puste i visok ali bas visok vodostaj ove male reke.....

Tako da ....nisu Srbi glupi sto sumnjaju u sve i svasta, ali su lenji jer ne zele da provere to sto sumnjaju...Ja posto hocu , meni se jave ljudi koji su u poziciji da znaju provereno...zato ja znam mnoge stvari jer ljudi kad vide da su odmetnici a cuju da ti imas iste cudne info , oni prave mrezu sa tobom...
Jedan dobronameran savet ili neki zakljucak je dovoljan da ljudi prave mrezu sa tobom....

Back