Са ратним злочинцима нема разговора

Kings_1

Obećava
Banovan
Poruka
71
Зaмeник прeдсeдникa Српскe рaдикaлнe стрaнкe Тoмислaв Никoлић изjaвиo je пoвoдoм нajaвe дa ћe нoви прeмиjeр Кoсoвa и Мeтoхиje бити Aгим Чeку, дa 'нeмa тoг Србинa, прeдсeдникa влaдe или прeдсeдникa Рeпубликe, кojи имa o чeму дa рaзгoвaрa сa рaтним злoчинцeм'. 'Спрeмaн сaм дa им oдoбрим дa рaзгoвaрajу сa Aлбaнцимa, пoлитичaримa, вojницимa, сaмo нe сa злoчинцимa', рeкao je Никoлић .

Oн je нaглaсиo дa су бивши кoмaндaнти 'Oслoбoдилaчкe вojскe Кoсoвa' Рaмуш Хaрaдинaj, Хaшим Тaчи и Aгим Чeку - рaтни злoчинци и дa сa њимa 'нeмa рaзгoвoрa'.
 
Dokle ce Srbi da placaju predsednike, izdajnike srpskih nacionalnih i drzavnih interesa?
Mason Svetozar Marovic-"Mesic" sedi u predsednickoj fotelji na novom Beogradu u palati srpske federacije, a zdusno se zalaze za razbijanje iste te federacije! Iz drzavne palate koristi funkciju i medije za raspad drzave, i otvoreno lobira za seperatizam Crne Gore. Svoju zloglasnu anti srpsku propagandu i lobiranje, placaju poreski obveznici Srbije.

Judeo-komunisti rascepurase drzavu Srbiju, sledeci svoju masonku ideologiju razbijanja nacionalnih drzava i crkava. Ne tako davno, to je potvrdio ustaski komunista Stipe Mesic sa Jugoslavijom, koju je rasturio istim metodama, kao i sada mason Svetozar Marovic, titogorski komunista. Krajnje je vreme, da se uhapsi predsednicki razbijac i lopov, umesan u sve vojne i civilne afere, titogorski mason Svetozar Marovic-"Mesic".

MIR BOZIJI, MI DOLAZIMO...
SPASIOCI SRBIJE
Srpski NACIONAL-SAVEZNICI
 
Agim Čeku (45) završio je Vojnu akademiju u Beogradu, a JNA je napustio u oktobru 1991. godine, kada se pridružio hrvatskom Zboru narodne garde, gde je devet puta odlikovan i dobio čin generala. Predvodio je jedinicu koja je krajem septembra 1991. likvidirala 156 najuglednijih Srba iz Gospića. Učestvovao je u napadu na Medački Džep septembra 1993, u kojem je masakrirano 87 srpskih civila. Jedan je od ključnih strateških planera operacije "Oluja" u avgustu 1995. godine. Za načelnika Glavnog štaba OVK postavljen je 1998. godine, a po njenom rasformiranju, imenovan je za komadanta Kosovskog zaštitnog korpusa. Po njegovim instrukcijama, velike količine oružja kojim je raspolagala bivša OVK skrivane su na tajnim lokacijama na KiM.

U optužnici Okružnog suda u Nišu iz 2000. godine, Čekuu se, na osnovu komandne odgovornosti, na teret stavlja ubistvo 669 Srba i 18 pripadnika drugih nacionalnih manjina, 518 teških povreda i ranjavanja i 584 otmice. Savezna policija u Beogradu je 2002. godine za Čekuom preko Interpola raspisala poternicu. Na osnovu te poternice, Čeku je dva puta hapšen. Prvi put u oktobru 2003. godine, na aerodromu u Ljubljani, a drugi put na aerodromu u Budimpešti, u februaru 2004. Slovenačka policija tada je oslobodila Agima Čekua na osnovu dopisa šefa Unmika Harija Holkerija, koji je naveo da UN ne priznaje nadležnost Okružnog suda u Prištini, izmeštenog u Niš, po čijem je nalogu podignuta optužnica. U drugom slučaju, mađarska pogranična policija oslobodila je Čekua iz pritvora kao građanina Hrvatske.
"Kurir" OVOG ZLOCINCA PREDSEDNIK SRBIJE ( http://www.xenini.com/tadici-haxhi1.jpg ) JE ODBIO DA GA NAZOVE ZLOCINCEM ...
 

Back
Top