Sa Novog Sada...

Јој, што си ти бесан...толико бесан да уопште не видиш шта други пишу....

Па да ли се то десило ТВОМ детету???

''Рекла-казала'' су опасне ствари. Бајке за застрашивање сви воле да препричавају...али нико не преузима одговорност за њих...
Знаш ли ти то дете којем се то десило? Знаш ли његове родитеље? Шта су ОНИ предузели???? Коме су се обратили? Знаш ли да постоји Просветна инспекција? Најлакше је пенити около и дизати прашину око нечега што си чуо да је неко други чуо од неког трећег....
Аргуменит типа ко је коме љубавница ама баш никаве везе немају са инклузијом коју сам покушала да ти објасним... А и за инклузију није ''крива'' дотична школа него то што Министарство просвете захтева да се наше школство изједначи са прописима Европске уније...

Све време гађаш у погрешну мету....

И даље у свом бесу кривиш и мене, и инклузију, и нечију љубавницу...и све редом.

Родитељ је данас све само НЕ НЕМОЋАН, нарочито када је у питању заштита физичког интегритета његовог детета у школи.
nije, ali moja deca idu u tu skolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvala hellen. napokon nesto lepo, posto sam se pomoc trazio: obraticu se prosvetnoj inspekciji.
posto nije vise rekla-kazala, radi se o razredu sa nastavom na madjarskom jeziku. ja sam licno razgovarao sa majkom jednog deteta, a moja supruga sa razrednim staresinom tog petog pet. direktor i doticna nastavnica su pripretili deci, preplasili dvojicu iz tog petog razreda kojima su usta lepili, nazvali su roditelje kod kuce, a razredni staresina koja je pokrenula postupak je postala zrtva mobinga u toj skoli. obratio sam se po pomoc na sajtu, jer novinari, roditelji, savesni nastavnici ne mogu vise nista...
i jos nesto: inkluzija nije po programu EU, draga hellen... znam ljude iz nevladinih organizacija (strance!) koji to finansiraju, ne placa ni dinara ministarstvo prosvete. prvo se informisi, draga hellen, pa onda pucaj i pricaj o besu i nemoci jednog roditelja. da je lako resiti ovaj problem ne bih pokrenuo pricu na krstarici...
dzabe..., mada, ... i za kraj: hvala ponovo! beznadezno je u ovoj drzavi...

За твоју информацију: ја сам и родитељ школске деце и наставник који ради, гле чуда, у школи која такође полако улази у инклузију...

И наравно, нисам у дотичној школи, нити у НС уопште.

А што се просвете и контроле рада наставног кадра тиче - никад није било мање ''безнадежно'' него данас!

За твоју информацију: ја сам и родитељ школске деце и наставник који ради, гле чуда, у школи која такође полако улази у инклузију...

И наравно, нисам у дотичној школи, нити у НС уопште.

А што се просвете и контроле рада наставног кадра тиче - никад није било мање ''безнадежно'' него данас!

znaci, dobro te neko placa. znao sam!

Back