Gost
Molim svacije misljenje....
Sa koliko godina vi smatrate da je normalno imati decha? Please! tell me!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheheh znachiSisaDaPimp:Iskreno ajde pitajte jos da li treba da koristim uloske kada imam menstruaciju.. Jbt koja pitanja..
Anonymous:Molim svacije misljenje....
moja_tuga:Anonymous:Molim svacije misljenje....
Ozbiljan odgovor:
Decka trebas da imas onda kada mislis da si dovoljno zrela,ozbiljna i spremna za vezu.Ja jos uvek nisam imala decka (iako sam mogla) ali po mom misljenju trebas da se smuvas sa onim prema kome osecas nesto,ali ako si sigurna u ta osecanja.To ukoliko oces ozbiljnu vezu,a sto se tice "neozbiljnih veza" tu ti ne mogu pomoci.Takvu vezu mozes da imas kad ti god padne napamet.Ali ja iskreno veze shvatam ozbiljno!!
Nadam se da me shvatas!
moja_tuga:Anonymous:Molim svacije misljenje....
Ozbiljan odgovor:
Decka trebas da imas onda kada mislis da si dovoljno zrela,ozbiljna i spremna za vezu.Ja jos uvek nisam imala decka (iako sam mogla) ali po mom misljenju trebas da se smuvas sa onim prema kome osecas nesto,ali ako si sigurna u ta osecanja.To ukoliko oces ozbiljnu vezu,a sto se tice "neozbiljnih veza" tu ti ne mogu pomoci.Takvu vezu mozes da imas kad ti god padne napamet.Ali ja iskreno veze shvatam ozbiljno!!
Nadam se da me shvatas!
mortishaaa:hm.. sa koliko.. pa preko 14.. ispod.. neeee.. otprilike.. ali opet zavisi sve i od tebe i od druge osobe.. bla bla.. ma sta ja filozofiram kad su ti vec drugi lepo rekli :wink:
pa naravno!!!!!!Keeper:mortishaaa:hm.. sa koliko.. pa preko 14.. ispod.. neeee.. otprilike.. ali opet zavisi sve i od tebe i od druge osobe.. bla bla.. ma sta ja filozofiram kad su ti vec drugi lepo rekli :wink:
ma najbolje je imati verenika sa 16 jel da?![]()
ops: :wink:
Keeper:nego, budimo ozbiljni ... lepo ti je rekao Sisa, samo on je uvek grub al nemoj mu zameriti :wink:
sad_girl:e ne mogu da verujem da ovako ocajna tema ima vise posecenosti od moje
Anonymous:Molim svacije misljenje....
pa zavisi ako si dechko..naravno da nije normalnoAnonymous:Anonymous:Molim svacije misljenje....
ko kazhe da je normalno imati DECKA?
![]()
....pa eto...mortishaaa:prvi: sta ce im to u zivotu :wink:
drugi:hm.........
......... ne znam 8)
hihihi ovaj Keeper je legenda!~Keeper:mortishaaa:hm.. sa koliko.. pa preko 14.. ispod.. neeee.. otprilike.. ali opet zavisi sve i od tebe i od druge osobe.. bla bla.. ma sta ja filozofiram kad su ti vec drugi lepo rekli :wink:
Miss_worms:hihihi ovaj Keeper je legenda!~Keeper:mortishaaa:hm.. sa koliko.. pa preko 14.. ispod.. neeee.. otprilike.. ali opet zavisi sve i od tebe i od druge osobe.. bla bla.. ma sta ja filozofiram kad su ti vec drugi lepo rekli :wink:
Keeper:Miss_worms:hihihi ovaj Keeper je legenda!~Keeper:mortishaaa:hm.. sa koliko.. pa preko 14.. ispod.. neeee.. otprilike.. ali opet zavisi sve i od tebe i od druge osobe.. bla bla.. ma sta ja filozofiram kad su ti vec drugi lepo rekli :wink:
![]()