Sa kolko god je normalno imati decka?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad sam ja prvi put imao dechka? :shock: :lol: 8)
hehe ..... grrrrr ....

nego, budimo ozbiljni ... lepo ti je rekao Sisa, samo on je uvek grub al nemoj mu zameriti :wink:

naravno da ne postoji granica "normalnog" za tako nesto, mozes imati sa 11 nekog deckica s kojim se drzis za ruku, sa 16 nekog s kojim se mozes ljubiti, pa onda i neke ozbiljnije i tako to ........

nemoj se zamarati takvim pitanjima, zivota ti :wink:

Anonymous:
Molim svacije misljenje....
Sa koliko godina vi smatrate da je normalno imati decha? Please! tell me!

Ozbiljan odgovor:
Decka trebas da imas onda kada mislis da si dovoljno zrela,ozbiljna i spremna za vezu.Ja jos uvek nisam imala decka (iako sam mogla) ali po mom misljenju trebas da se smuvas sa onim prema kome osecas nesto,ali ako si sigurna u ta osecanja.To ukoliko oces ozbiljnu vezu,a sto se tice "neozbiljnih veza" tu ti ne mogu pomoci.Takvu vezu mozes da imas kad ti god padne napamet.Ali ja iskreno veze shvatam ozbiljno! :roll:!
Nadam se da me shvatas!

moja_tuga:
Anonymous:

Ozbiljan odgovor:
Decka trebas da imas onda kada mislis da si dovoljno zrela,ozbiljna i spremna za vezu.Ja jos uvek nisam imala decka (iako sam mogla) ali po mom misljenju trebas da se smuvas sa onim prema kome osecas nesto,ali ako si sigurna u ta osecanja.To ukoliko oces ozbiljnu vezu,a sto se tice "neozbiljnih veza" tu ti ne mogu pomoci.Takvu vezu mozes da imas kad ti god padne napamet.Ali ja iskreno veze shvatam ozbiljno! :roll:!
Nadam se da me shvatas!

ovo je odgovor za tugu....draga moja,ja sam prije nekoliko godina mislila kao ti...nema sanse da cu izaci sa nekim deckom ukoliko nisam 100% sigurna da je to taj...onda sam pogledala oko sebe pa sve te ozbiljne veze su pocele kao neozbiljne,jer ozbiljnu vezu ne planiras ona se sama dogodi....i okanila sam se toga cekaj nekog iskrenog tipa i tako...takodje nisam uspjela u tome da nadjem tog "ozbiljnog" cak sam se opekla nekoliko puta ali bilo je divnih trenutaka i nezalim zbog toga a onaj "ozbiljni" ce sigurno naici ali nebih voljela sad nego za nekih 7,8,9 godina...jer hocu da uzivam u zivotu dok sam mlada....
i jos jedan savjet za sve-nemojte odgovore traziti na ovakvim mjestima,ovdje mozete da dodjete da se opustite,zabavite i zaboravite na probleme (bash kao ja sad :cry: )

moja_tuga:
Anonymous:

Ozbiljan odgovor:
Nadam se da me shvatas!

Sve ti je receno...
Jos samo da dodam,nemoj se oterecivati tim stvarima... :wink:

Miss_worms:
Keeper:
mortishaaa:
hm.. sa koliko.. pa preko 14.. ispod.. neeee.. otprilike.. ali opet zavisi sve i od tebe i od druge osobe.. bla bla.. ma sta ja filozofiram kad su ti vec drugi lepo rekli :wink:

ma najbolje je imati verenika sa 16 jel da? :lol: :oops: :wink:
hihihi ovaj Keeper je legenda!~

encore.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back