Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
фића:
прва до 8
друга до 17
трећа до 29
четврта до 38
ионако свуда нека ограничења 40 км/х
тако да не смем брже

svaka cast..

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
фића:
прва до 8
друга до 17
трећа до 29
четврта до 38
ионако свуда нека ограничења 40 км/х
тако да не смем брже
cek cek zar nije vodeno sa nekim malim hladnjakom
Samo sto je na Ficu nevidjena trca ugraditi plin jer motor ima vazdusno hladjenje.
Brzine menjam onda kad osetim da je motoru potreban veći ili manji stepen prenosa.Iskreno,toliko automobila sam izvozio,ali nikad nisam gledao pri kojoj brzini vršim prenos.Sve to obavljam mahinalno.
... Čak i kad vozim automatic,obavezno držim desnu ruku na ručici.![]()
pa normalno da radis mahinalno
pitanje je na kolko otprilike to radis mahinalno za svaki stepen prenosa..![]()
Brzine menjam onda kad osetim da je motoru potreban veći ili manji stepen prenosa.Iskreno,toliko automobila sam izvozio,ali nikad nisam gledao pri kojoj brzini vršim prenos.Sve to obavljam mahinalno.
... Čak i kad vozim automatic,obavezno držim desnu ruku na ručici.![]()
trecom vozim do odprilike 60-70 , nekada i do 100tke ako je jaka krivina, cetvrtom do 160 , 5ta preko 160.
U boci je u tecnom stanju, pod pritiskom. A gasovi kad se oslobadjaju pritiska, oduzima energiju od okoline. Srpski receno 'lade se. Takav tecan i hladan je neefikasan u motoru, pa pre ulaska u sistem ubrizgavanja prvo prodje kroz tzv. isparivac koji mu podigne temperaturu i kao sto ime i nagovestava vraca ga u njegovo prirodno gasovito stanje.plin se greje pre ulaska u motor ?
neesam znao..![]()
Nego ja imam jedno zanimljivo poTpitanje na ovu temu oko shaltanja. Kad u nekoj std. gradskoj voznji bez mnogo guzve, zurbe i nervoze, pritisnete gas... koliko ga ugaziti. Onako odprilike... jel to 20%-30% ili ne znam 50%... 80%, 110%, hoda pedale?
Ovo pitam, zato sto kontam, kad se polazi na semaforima i slicnim situacijama kad se ubrzava iz malih brzina, vidim masu ljudi koja odleti ko raketa... uprkos cinjenici da cesto imaju slabije motore ili tromije automobile uopste.
Znaci li to da mnogi ljudi poznaju samo dva polozaja gasa... ono digitalno-binarno 0 i 1... on i off?
vidim masu ljudi koja odleti ko raketa... uprkos cinjenici da cesto imaju slabije motore ili tromije automobile uopste.
Znaci li to da mnogi ljudi poznaju samo dva polozaja gasa... ono digitalno-binarno 0 i 1... on i off?