F Filip_SB Početnik Poruka 2 03.03.2012. u 19:24 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #1 Sa koliko godinama moze da se napravi beba???Imao sam sexsualni odnos pa me je strah "bez kondoma".... Ali nisam svrsio...???
Sa koliko godinama moze da se napravi beba???Imao sam sexsualni odnos pa me je strah "bez kondoma".... Ali nisam svrsio...???
guest 135511 Buduća legenda Poruka 39.924 03.03.2012. u 20:42 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #2 Nisi svrsio? Pa napravices bebu al nece imati glavu
aleksa ndar Elita Poruka 17.732 03.03.2012. u 20:51 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #3 Filip_SB: Sa koliko godinama moze da se napravi beba???Imao sam sexsualni odnos pa me je strah "bez kondoma".... Ali nisam svrsio...??? Kliknite za proširenje... javi se sa istim pitanjem tek kada svrsis, pa ti kazem
Filip_SB: Sa koliko godinama moze da se napravi beba???Imao sam sexsualni odnos pa me je strah "bez kondoma".... Ali nisam svrsio...??? Kliknite za proširenje... javi se sa istim pitanjem tek kada svrsis, pa ti kazem
winkler Aktivan član Poruka 1.251 03.03.2012. u 23:45 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #4 Filip_SB: Sa koliko godinama moze da se napravi beba???Imao sam sexsualni odnos pa me je strah "bez kondoma".... Ali nisam svrsio...??? Kliknite za proširenje... Pitaš zato što je ona maloletna ili ... ?
Filip_SB: Sa koliko godinama moze da se napravi beba???Imao sam sexsualni odnos pa me je strah "bez kondoma".... Ali nisam svrsio...??? Kliknite za proširenje... Pitaš zato što je ona maloletna ili ... ?
malenaaaaaa Zainteresovan član Poruka 199 04.03.2012. u 00:11 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #5 ne brini se, postaces TATA to je najsrecnija stvar u zivotu svakog muskarca Cestittam
buudala Stara legenda Poruka 82.079 04.03.2012. u 00:34 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #6 malenaaaaaa: ne brini se, postaces TATA to je najsrecnija stvar u zivotu svakog muskarca Cestittam Kliknite za proširenje... Pridružujem se čestitkama.
malenaaaaaa: ne brini se, postaces TATA to je najsrecnija stvar u zivotu svakog muskarca Cestittam Kliknite za proširenje... Pridružujem se čestitkama.
Poznavalac stvari Legenda Poruka 60.338 04.03.2012. u 06:26 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #7 buudala: Pridružujem se čestitkama. Kliknite za proširenje... Такође и надам се да ће потомство бити писменије, бар када је реч о писању и постављању теме на, рецимо, Крстарицу!
buudala: Pridružujem se čestitkama. Kliknite za proširenje... Такође и надам се да ће потомство бити писменије, бар када је реч о писању и постављању теме на, рецимо, Крстарицу!
Софија Legenda Poruka 54.586 04.03.2012. u 11:37 - Sa koliko godinama moze deco da napravi bebu #8 Можеш да направиш бебу чим имаш сперматозиоде, а онда може да затрудни чим почне да добија менструације. Иде тема под кључ јер по правилу свака оваква се претвори у спрдњу.
Можеш да направиш бебу чим имаш сперматозиоде, а онда може да затрудни чим почне да добија менструације. Иде тема под кључ јер по правилу свака оваква се претвори у спрдњу.