Sa koliko godina ste prvi put masturbirali ?

Mala umetnica:
Ne secam se kad, odavno je to bilo ali znam da sam samo jednom probala, cista radoznalost. Inace ne masturbiram zato sto mi to ne pricinjava zadovoljstvo, e nema nista bez decka... :wink:

To su gluposti. Decko je decko, a masturbacija je masturbacija. Najbolja je uzajamna, a secam se da sam prvi put doziveo orgazam (masturbacija) kada sam bio 6. razred... o da :D Nezna$ $ta te sna$lo koliko je taj osecaj bio nov i dobar (i ostao hvala bogu) 8)

Pa sad zvanicno, oko 10 godina... Nezvanicno, dosta pre toga.... imali smo neke koseve u dvoristu skole, i sad mi se pentrali uz te sipke... E sad, morao si jako da se prilepis uz njih i da se guras nogama i rukama da bi se uspentrao, i primetio sam da me to posle nekog vremena 'zasamuti' i da jako prija :oops:... Nisam imao pojma sto...

Secam se k'o i da je danas bilo...

M :P 13
Da, sesti razred osnovne skole. Pamtim kao da je juce bilo. Kako je pocelo? Primetio sam na vrhu kap providne tecnosti. Uzeo je na prst i protrljao.. Za mene nesto sasvim novo, nepoznato... Onda sam poceo da pokrecem ruku napred nazad. Fantastican osecaj... Izaslo je na kraju mnogo vise od jedne kapi.
Pre toga je bilo mnogo dodirivanja, petinga, uzajamnog milovanja, ali nikad nisam stigao do vrhunca. Prvi orgazam sam doziveo sam sa sobom.

Back