vidi to sto tvrdis je naucno dokazano da je nemoguce. Jedino izuzetno retki slucajevi gde se npr Dalaj Lama cija svest prellazi iz jednog tela u drugo seca prethodnog zivota. Eto da se korigujem mozda je moguce ali vrlo vrlo tesko I malo verovatno.
Vidi, druže, ja sam sa nepune 3 godine rekla roditeljima da mogu sama da ostajem kod kuće.
Samo sam im objasnila da ja ne mogu da dohvatim vodu ni hranu, pa da mi ostave na pod, a ja obećavam da neću izlaziti, zbog automobila.
Oni mi nisu ostavili na podu, već na stolici, odlično se sećam toga. Stalno su mi ostavljali na stolici. To je potrajalo svega 2 maksimalno 3 meseca, zaista nisu imali gde sa mnom.
E.
Možda kapacitet inteligencije obuhvata i secanja, eto oboje smo "spustili loptu", ti si prihvatio "Možda je moguće" a ja sam ti iznela lično iskustvo čime sam se složila sa tvojim "možda".
Da ne ispadne spam, prvi poljubac sa 5 godina ali prvi pravi sa prvim dečkom sa 16 i po.
Kad god me je on poljubio, bilo je kao prvi put, neverovatno seksualno uzbuđenje i dan danas mi je krivo što nisam izgubila nevinost sa njim (smatrala da je jako rano u tim godinama).