Sa kojom poznatom ličnošću bi proveli jednu noć u hotelu sa 5 zvezdica? Izbor je neogrančen, svi živi sa javne medijske scene.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Znaci da je Meliot (Neca) provaljen, troluje sa mnogo razlicitih profila ovde, i kolega iz Rusije je, sasvim prirodno, upotrebio anti-trol sprejŠta znači ovo?
Pišem samo sa jednog profila majke mi.Znaci da je Meliot (Neca) provaljen, troluje sa mnogo razlicitih profila ovde, i kolega iz Rusije je, sasvim prirodno, upotrebio anti-trol sprej![]()
![]()
![]()
Znaci da je Meliot (Neca) provaljen, troluje sa mnogo razlicitih profila ovde, i kolega iz Rusije je, sasvim prirodno, upotrebio anti-trol sprej![]()
![]()
![]()
Nisam života mi, zašto tako mislite?Misliš on je Nenad za dve devojke? Sa druge teme? Ne pratim…
Sa Đilasom, Ponošom i Jeremićem.Sa kojom poznatom ličnošću bi proveli jednu noć u hotelu sa 5 zvezdica? Izbor je neogrančen, svi živi sa javne medijske scene.
Nisam života mi, zašto tako mislite?
Ne mogu Frederika da blokiram, on je živopisan lik.Ja ne mislim ništa, samo pitam. Ako to nije tako onda samo klikni na ignor i šta te briga ko šta priča.
Ne mogu Frederika da blokiram, on je živopisan lik.![]()
sa sarencem da mi prica sve o novim akcijama u lidlovom letkuSa kojom poznatom ličnošću bi proveli jednu noć u hotelu sa 5 zvezdica? Izbor je neogrančen, svi živi sa javne medijske scene.
Ti budi sa Šarencem a ja ću sa Anom Emićsa sarencem da mi prica sve o novim akcijama u lidlovom letku![]()
Bože svašta, pa vode zajedno emisiju sa Šarencem.a izvini ko je ona?![]()