- Poruka
- 388.310
Zašto bi ušli u debatu sa našim ili stranim politicarima ?
Šta biste im rekli ili pitali ? Da li biste bili direktni i bez dlake na jeziku ?
Šta biste im rekli ili pitali ? Da li biste bili direktni i bez dlake na jeziku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jok, sa njim moras drugacije.Sa Orlicem. Bas nesto ima volju da ga pobijem argumentima i naucim vaspitanju da ne upada u rec.
On ti neće ni dozvoliti da kažeš bilo šta. Upadaće ti u reč i nadvikivati se s tobom sve dok ti ne prsnu živci i isprebiješ ga.Sa Orlicem. Bas nesto ima volju da ga pobijem argumentima i naucim vaspitanju da ne upada u rec.
Dobro sada ne, nije "vidljiv" otakako je zauzeo novu "funkciju", ali kad se vrati u politiku.
Ne, ne bas sa tematikom treba krenuti, apsolutno se moze pobiti svaki njegov stav tj, laz. Jedino sto bi trebalo danima unrapred da spremam grlo pijuci cisto zumance.a jok, sa njim moras drugacije.
krenes o karakterima i deformacijama, nista o tematici jer ce tu da te ispreskace, tek da ga iznerviras i izgubi koncentraciju, a kad se primi, a primice se jer je utripovan da je maher, onda samo menjas teme i skaces sa jedne na drugu .... popizdeo bi potpisujem... ne ume ona zuta stoka iz skupstine sa takvima da razgovara, jer nikad nisu bili na pijaci i cenkali se sa seljacima.
a sa seljacinama iz skupstine samo se tako i jedino tako mora.
Pa i na to sam spremna ako zatreba, pred kamerama, da se zbuni i cudom zacudi kako ima neko bezocniji od njega.On ti neće ni dozvoliti da kažeš bilo šta. Upadaće ti u reč i nadvikivati se s tobom sve dok ti ne prsnu živci i isprebiješ ga.
ja ti reko da tako ne moze, a ti se zanosi... skolovani su za sve forme demagoskih pobijanja, ako krenes u tako nadyebavnje pucas. krenes sa klasicnom semom tipa napr. vi ste jako zanimljiv covek mora da ste bili jako pametni kad ste imali 20 godinica...on ce sa osmehom da prihvati, a nece ni znati da ulazi u tvoje zivo blato jer samo ima da te prati i uvatis ga ko soma na durdubak koji mu bacis da se zalepi...kao ovde de se vataju slicne dileje.Ne, ne bas sa tematikom treba krenuti, apsolutno se moze pobiti svaki njegov stav tj, laz.
Pa ja ne skupljam o ljudima informacije od ranije, i da ih znam ne bih ih koristila, ma jok, direktno u metu tj. u argument. On zine i slaze, ja se dernem da to nije tacno i brzo kazem kako je istina makar mahala rukama po studiju i izgledala kao luda nekome ili mnogima.ja ti reko da tako ne moze, a ti se zanosi... skolovani su za sve forme demagoskih pobijanja, ako krenes u tako nadyebavnje pucas. krenes sa klasicnom semom tipa napr. vi ste jako zanimljiv covek mora da ste bili jako pametni kad ste imali 20 godinica...on ce sa osmehom da prihvati, a nece ni znati da ulazi u tvoje zivo blato jer samo ima da te prati i uvatis ga ko soma na durdubak koji mu bacis da se zalepi...kao ovde de se vataju slicne dileje.
nis ti ne razumes...sta imas da skupljas informacije, znas koja je vrsta kretena i igras na tu kartu... ljudi se loze da ce argumentim da ih pobiju...pa lovu milijarde evra da slikaju na gomili sa njima koji sede na njoj cere se i govore kako je narod stoka, nece da postignu nista jer ce oni to demagoski pobitiPa ja ne skupljam o ljudima informacije od ranije, i da ih znam ne bih ih koristila, ma jok, direktno u metu tj. u argument. On zine i slaze, ja se dernem da to nije tacno i brzo kazem kako je istina makar mahala rukama po studiju i izgledala kao luda nekome ili mnogima.
Bitno je prepasti ga, zaprepastiti i samim tim da zacuti, a to je njegov najveci poraz.
Dobro, svako ima svoj nacin, ja bih argumetima, i to vrlo bezobrazno i glasno, kao on sto radi i gore.nis ti ne razumes...sta imas da skupljas informacije, znas koja je vrsta kretena i igras na tu kartu... ljudi se loze da ce argumentim da ih pobiju...pa lovu milijarde evra da slikaju na gomili sa njima koji sede na njoj cere se i govore kako je narod stoka, nece da postignu nista jer ce oni to demagoski pobiti
zato ih ebes tamo de su najtanji![]()
izasla bi placuci iz studija.Dobro, svako ima svoj nacin, ja bih argumetima, i to vrlo bezobrazno i glasno, kao on sto radi i gore.
Zašto bi ušli u debatu sa našim ili stranim politicarima ?
nije vreme za debatu. Doslo je vreme motke, i to na globalnom nivou.Zašto bi ušli u debatu sa našim ili stranim politicarima ?
Onda pitanje za tebe ..Sa kojim politicarem bi se potukaonije vreme za debatu. Doslo je vreme motke, i to na globalnom nivou.
sto bi ja prljo ruke ?Onda pitanje za tebe ..Sa kojim politicarem bi se potukao![]()