Sa kojim političarima biste ušli u debatu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa Orlicem. Bas nesto ima volju da ga pobijem argumentima i naucim vaspitanju da ne upada u rec.
a jok, sa njim moras drugacije.

krenes o karakterima i deformacijama, nista o tematici jer ce tu da te ispreskace, tek da ga iznerviras i izgubi koncentraciju, a kad se primi, a primice se jer je utripovan da je maher, onda samo menjas teme i skaces sa jedne na drugu .... popizdeo bi potpisujem... ne ume ona zuta stoka iz skupstine sa takvima da razgovara, jer nikad nisu bili na pijaci i cenkali se sa seljacima.

a sa seljacinama iz skupstine samo se tako i jedino tako mora.

a jok, sa njim moras drugacije.

krenes o karakterima i deformacijama, nista o tematici jer ce tu da te ispreskace, tek da ga iznerviras i izgubi koncentraciju, a kad se primi, a primice se jer je utripovan da je maher, onda samo menjas teme i skaces sa jedne na drugu .... popizdeo bi potpisujem... ne ume ona zuta stoka iz skupstine sa takvima da razgovara, jer nikad nisu bili na pijaci i cenkali se sa seljacima.

a sa seljacinama iz skupstine samo se tako i jedino tako mora.
Ne, ne bas sa tematikom treba krenuti, apsolutno se moze pobiti svaki njegov stav tj, laz. Jedino sto bi trebalo danima unrapred da spremam grlo pijuci cisto zumance. :lol:
On ti neće ni dozvoliti da kažeš bilo šta. Upadaće ti u reč i nadvikivati se s tobom sve dok ti ne prsnu živci i isprebiješ ga.
Pa i na to sam spremna ako zatreba, pred kamerama, da se zbuni i cudom zacudi kako ima neko bezocniji od njega.

Ne, ne bas sa tematikom treba krenuti, apsolutno se moze pobiti svaki njegov stav tj, laz.
ja ti reko da tako ne moze, a ti se zanosi... skolovani su za sve forme demagoskih pobijanja, ako krenes u tako nadyebavnje pucas. krenes sa klasicnom semom tipa napr. vi ste jako zanimljiv covek mora da ste bili jako pametni kad ste imali 20 godinica...on ce sa osmehom da prihvati, a nece ni znati da ulazi u tvoje zivo blato jer samo ima da te prati i uvatis ga ko soma na durdubak koji mu bacis da se zalepi...kao ovde de se vataju slicne dileje.

ja ti reko da tako ne moze, a ti se zanosi... skolovani su za sve forme demagoskih pobijanja, ako krenes u tako nadyebavnje pucas. krenes sa klasicnom semom tipa napr. vi ste jako zanimljiv covek mora da ste bili jako pametni kad ste imali 20 godinica...on ce sa osmehom da prihvati, a nece ni znati da ulazi u tvoje zivo blato jer samo ima da te prati i uvatis ga ko soma na durdubak koji mu bacis da se zalepi...kao ovde de se vataju slicne dileje.
Pa ja ne skupljam o ljudima informacije od ranije, i da ih znam ne bih ih koristila, ma jok, direktno u metu tj. u argument. On zine i slaze, ja se dernem da to nije tacno i brzo kazem kako je istina makar mahala rukama po studiju i izgledala kao luda nekome ili mnogima.:lol:

Bitno je prepasti ga, zaprepastiti i samim tim da zacuti, a to je njegov najveci poraz.:malav::woho:

Pa ja ne skupljam o ljudima informacije od ranije, i da ih znam ne bih ih koristila, ma jok, direktno u metu tj. u argument. On zine i slaze, ja se dernem da to nije tacno i brzo kazem kako je istina makar mahala rukama po studiju i izgledala kao luda nekome ili mnogima.:lol:

Bitno je prepasti ga, zaprepastiti i samim tim da zacuti, a to je njegov najveci poraz.
nis ti ne razumes...sta imas da skupljas informacije, znas koja je vrsta kretena i igras na tu kartu... ljudi se loze da ce argumentim da ih pobiju...pa lovu milijarde evra da slikaju na gomili sa njima koji sede na njoj cere se i govore kako je narod stoka, nece da postignu nista jer ce oni to demagoski pobiti :lol:

zato ih ebes tamo de su najtanji :hahaha:

nis ti ne razumes...sta imas da skupljas informacije, znas koja je vrsta kretena i igras na tu kartu... ljudi se loze da ce argumentim da ih pobiju...pa lovu milijarde evra da slikaju na gomili sa njima koji sede na njoj cere se i govore kako je narod stoka, nece da postignu nista jer ce oni to demagoski pobiti :lol:

zato ih ebes tamo de su najtanji :hahaha:
Dobro, svako ima svoj nacin, ja bih argumetima, i to vrlo bezobrazno i glasno, kao on sto radi i gore.

a kad ga napusis da nema nikakvo obrazovanje a on slavodobitno pocne da navodi ime faksa nekog levog, ti kazes...a tema za diplomski vam je bila kako se tucaju kitovi u kongu...oma bi zvao ovaj moderaciju u studiju da te izbace dok mu se ti ceris u lice... i dodas nako kao boli te q...a ti znas sta je litujum, a?reko ti paseni sto je zavrsio ko ti union il megatrend zaboravio sam :rotf:

tad vec ustaje sa stolice i pocinje da preti, a ti sav ko francuska sobarica fino il mr bin svejedno sa odmahivanjem glavom, kakvih sve ljudi ima u ovoj naprednoj stranci, molim za zastitu od ovog siledzije :rotf:

malo je kao humoreska ali verujte na rec da bi takav ishod bio.

u protokolu gde ih instruisu isti ljudi profesori demagogije, zgrada na terazijama, bez obzira koja je stranka na vlasti sve ih uce kako da se brane ali za asocijativnu 'ebacinu ni ne pokusavaju, zato sto znaju da malo ljudi ume to da radi posto su svi politicari generalno gluperde tezeg kalibra ma kako nekima spolja delovali.

Sa Titom, sa Slobom ne bih , sa putinom ne bih u debatu , to se ne radi sa KGB ili DB ljudima...to se radi prica iza zatvorenih vrata...
Nema mladih politicara, sve matori prdezi, a to su nebitne jajare..
Bezos mi se ne svidja, iako su mu svi potezi pametni...ne vidim da ga interesuje nista osim para....
Onaj sto ima avio kompaniju britanac, on je potencijalni dobar za debatu...
Neki nemacki politicari su zanimljivi za debatu....
Francuze ne postujem dovoljno da bi sa njima debatirao, mislim da nisu od reci , funjare na drugi nacin od britanaca, britanac te laze ali te ne laze, francuz te laze cak i kad misli da te ne laze....ko razume razumeo je..

Britance ako umes da pitas kako treba, reci ce ti istinu svesno ili nesesno...
Sta da pitam francuze kad ne zna sta misli uvece a sta misli u podne...
Ali su skloniji da kazu sta misle u podne a uvece ko se toga seca..

To je i problem sto nemamo pilitiku ni u Srbiji ni u EU a u svetu mozda i imamo , ali Azijski deo..

Uuuuu zanimljivo bi bilo pricati sa Turcinom....tu bi bila znojka, malo je jedan razgovor sa Turcinom...Covek je ubedljivo najveca politicka faca u ovo vreme...

Ne znam da li bi pricao ili isao u kafanu sa Milicom , steta sto je unistila imidz radi karijere..
Ranije bih rado sa njom debatovao , bilo da je protivnica ili neutralna po nekom pitanju...
A sad ne bih...nema svrhe....Toliko je obesmislila sve osim svoje karijere kao sluzbenice drzavnih organa...a one silne plavusice razne namesnice za EU pitanja i prava su se uglavile do penzije i za dobre pare, a da nisu morale vise od jednom godisnje da nesto izjave za medije....neke nisu ni toliko , znam ja neke koje rade za brisel, jaka plata, imaju vec 10 i vise godina staza, a jednu jedinu rec nisu rekle za van sluzbe medije..
Sa orbanom nisam u poziciji da pricam, treba biti u poziciji , da mozes da saradjujes sa njim....

Poslednja izmena:
1. Nenad Čanak
On mi je omiljeni lik, elokventan, inteligentan dozlaboga a istovremeno i nekako opak i pogan.
Vrh mi je kad priča pa počne da laže, preteruje ili preuveličava i onda se jedva suzdržava da ne prasne u smeh.. tera dalje, al' smeši mu se brk.. :mrgreen:
Plus ona njegova glaščina.. kad zagrmi onako zvonko i jako nema se gde uteći.. :zkez:

2. Nemanja Šarović
Oduvek sam mislila da je glup ko.. Demantovao me.

3. Dragan Marković Palma
Ne treba mnogo obrazlagati.. :ne:

4. Aleksandar Vučić .. antički bog džinsa..
Za njega bi mi trebalo bar 72h..:zkez:

Tesko je ljudima koji ne srecu te politicare ovako , oni ih idealizuju , ne znam zasto...
Ja dok nisam sretao Tadica, Vuka, Slobu , nisam ih idealizovao...
U Srbiji uvek imas kontekstualni izgled osobe...npr ja sam razdragan, ljubazan, svima fin sladak, osim ako me stavis u okruzenje koje je lopovsko nasilnicko i onda postajem gledam samo svoja posla, strogo biram mali broj ljudi koji ima pristup , totalno se pretvaram u bezbednjaka...ne da sam paranoican , nego budalama se ne izlazi previse na oci , budali svasta pada na pamet....

Tako i oko politicara, sta ima da pricas sa njima i debati , kad ili znas sta rade i kako su im jaja vezana, ili znas koliko mozga imaju ili kako vole da steknu neki kesh...
Jok radikale cu da pitam javno zasto 50 ljudi koji su ubice rade za njih i dobili su od njih kuce ili stanove...da bi odradili u nekom trenutku neko nasilje...to se zna , znaju oni znam ja i sta tu ima vise da se prica, to im je link za nasilje i ciscenje, kumova linija i to je to..
Jedan od razloga zasto tako spremno unistavaju BIA i DB je zato sto su napravili zamenu za svoju stranku pa mogu da usaglase dve sluzbe...

Back