Са којим ликом из филма/књиге/цртаћа се највише идентификујете?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Била се вртела једно време једна средњошколска серија - Деграси се звала. Да вам сад не препричавам целу радњу серије која има 20+ сезона и увек се појављују неки нови главни ликови и фокус се мења из епизоде у епизоду са једног на другог ученика, али пронашао се један са којим сам се као млађи много идентификовао

Кембел "Кем" Сандерс, млада нада хокеја, тужан, много везан за кућу, уморан од "популарности" и тога да носи терет младе наде свог тима. Многи га касније узму на зуб, називају психопатом и лудаком, не разумеју и ступају у конфликте са њим.
Он је емотиван, повучен, тих. Међутим, на крају се убије. Надам се да тако неће бити и са мном (не дај Боже)🤣🤣😆😆

Јао Боже....

Него ја сам се тога бојао као мали, нисам могао да спавам. Зар то није у почетку била крипипаста? Ово су касније одрадили на основу те крипипасте или...?

А шта фали звону великом?

Чује га свако, позива на молитву, велико је и естетски лепо, често и позлаћено

Шта фали ?!🤣🤣
Ijuuu Bernardo ! :eek:
Pa reci jel ti ličim ?

Neee...a fini praporci za veseliji dan ? da, to da...

Ijuuu Bernardo ! :eek:
Pa reci jel ti ličim ?

Neee...a fini praporci za veseliji dan ? da, to da...
Па искрено, кад помислим на тебе, због аватара, помислим на жабу

Био неки цртаћ кад сам ја био мали, звао се Жлабац ил тако нешто

1694000203544.png

Pa..Odgovaram na pitanje.
Хтедох ти рећи да сам као мали гледао оног магичног видеа и ту налећех на ово

Покушао сам да нађем ту епизоду на YT али је тада нисам нашао. Касније се појавила. Контам да су то фанови крипипасте направили па нисам сигуран, али занима ме ако ти знаш више о тој "изгубљеној" епизоди🤣

Back