- Poruka
- 68.864
A kompleksne od kompletnih osoba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoćeš da me upoznaš sa drugarom?
Brate moj hvala.
Pa hoću što da ne, mada vidim ide vam dobro i bez menehoćeš da me upoznaš sa drugarom?
jel te više loži da odem bez pozdrava?Ali ok, devojka je rekla laku noc, ja to postujem i jasno citam signal.
pa da, ovim tempom za jedno 5-6 godina možda se i desi neštoPa hoću što da ne, mada vidim ide vam dobro i bez mene![]()
ne, lozi me da ostane sa mnom do 5 ujutru zeljna jos i jois. Sve ostalo me ne lozi.jel te više loži da odem bez pozdrava?
ne folirsj se, nisi Seron Stonejel te više loži da odem bez pozdrava?
Haos hahah
dabl fajk ju bich
ufff to mi kažine, lozi me da ostane sa mnom do 5 ujutru zeljna jos i jois. Sve ostalo me ne lozi.
kako znaš da nisam?ne folirsj se, nisi Seron Stone
Pa, ovaj zuti ima "pojacivac osecaja" na jeziku?!
...pirsing na jeziku sluzi / pruza / se stavlja zbog boljeg...
Ja u 4 godine imam svega 6 por sa tri korisnika razmenjivane..eto šta ste napravili vašim smaranjem, niko više se ne je8e na pp
poražavajuća statistikaJa u 4 godine imam svega 6 por sa tri korisnika razmenjivane..mogu i skrin
Nije vise ta ekipa,znalo se pisati mesecima,delili svakodnevnice,vise prijateljstvo a bilo je dejtova pa i po koji seksitjj..znas i sama odavno si tu..poražavajuća statistika
od tebe smo mnogo više očekivali
čemu onda ostali da se nadaju?
Pa ok, lomis joj klitja kuglicom.Pa, ovaj zuti ima "pojacivac osecaja" na jeziku?!
p to jbte. Stara dobra vremena.ufff to mi kaži
sledeći put dočekujemo zoru i idemo na after