strani placenik
Primećen član
- Poruka
- 528
Imali smo kontra temu, a na ovo me podstace jedna forumasica sa njenom pricom...
Pa da Vas cujem.
Pa da Vas cujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta... drmašica.... netje s tobom ili ti s njom, ili....?strani placenik:Imali smo kontra temu, a na ovo me podstace jedna forumasica sa njenom pricom...
Pa da Vas cujem.
darkster:Sa ljudima koji pišu nebiste zajedno...
enrico:Sa onim smrdljivim milencetom! Chovek prosto smrdi! Pocheo je da me kopira u svemu! Chak i u profilu! Smrad... Ne bih mu ni kokosov orah uzeo iz ruke... :?
je l' to ona shto zubima otvora pivoBustura:Posto sam rekao sa kim bih bio.Onda svi ostali otpadaju.
I siguran sam da ne bih probao sa GAZDARICOM jer bi me polupala ko dete zvecku.![]()
Peta W.:Sa Bundevom...![]()
![]()
Shala,Shmekeru,naravno!
Ma neznam.Znam samo .. ustvari ja vise i neznam nista.goodday:je l' to ona shto zubima otvora pivoBustura:Posto sam rekao sa kim bih bio.Onda svi ostali otpadaju.
I siguran sam da ne bih probao sa GAZDARICOM jer bi me polupala ko dete zvecku.![]()
bojim je se![]()
raindog:meni je nekako Srebro jedan od idealnih kandidata, nije da imam nesto protiv coveka, ali imam utisak da ni jedan od njegovih postova nije prosao a da mi bas 'ne zapara' usi tj. oci, mada ko zna mozda je 'covek' bas super :wink:
![]()
raindog:ma ja verujem , da on, kada bi se sad javio, da bi nam svima dokazao kako je on jedan super cool lik, to je u stvari skriveni motiv ove prozivke :wink:
apotekarka:raindog:ma ja verujem , da on, kada bi se sad javio, da bi nam svima dokazao kako je on jedan super cool lik, to je u stvari skriveni motiv ove prozivke :wink:
Znači do toga ti je :wink:
Al si gadan igrač...![]()
lady me:Ne znam ko vam je taj srebro ali nekako ne mogu da verujem da je gori od onog Pope![]()
analiticar:lady me:Ne znam ko vam je taj srebro ali nekako ne mogu da verujem da je gori od onog Pope![]()
Kakav POP? :shock: :shock: :shock: