Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 12.331
Lule i pravilnik o pravilnom neinternalizovanom odnosu prema sexu i unutrašnjim jebbačkim poslovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bas lepa tema....Sto se napravi od teme stoe ovo
Jeste nego se svadjaju Starsky i Ravnogorac a Pauli je opet neka nepravdaSto bas lepa tema....
Njemu nabaci neku da se omrsi. Mislim da ste bas sugradjani.Nemam problem sa bilo kim da popijem, pice , pivo, pojedemo nesto... ko god me pozove, i ponudi se da platinpr @bezimeni1
Pa to je standardica,jedan običan lep danJeste nego se svadjaju Starsky i Ravnogorac a Pauli je opet neka nepravda
Ja bih s tobom na picePa to je standardica,jedan običan lep dan

DogovorenoJa bih s tobom na pice![]()

pre bih zašila ***** zauvek nego je džarala dok ti pišemKiselo,prekiselo groždje,reče lisica a čežnjivi pogled je odaje
Izvuci rukicu iz gaćica kada mi pišeš,smiri se,opusti![]()
a jel sa anestezijom ili na suvo?pre bih zašila pičкu zauvek nego je džarala dok ti pišem
Cela ekipa bivsih mostova LjiSa. Menjalo se nas nekoliko dok sam bio duze od godinu dana.i na suvo ako trebaa jel sa anestezijom ili na suvo?
pre bih zašila pičкu zauvek nego je džarala dok ti pišem
sad sam se setila zašto ne pišem van ljisapre bih zašila ***** zauvek nego je džarala dok ti pišem
Sram da im uđesad sam se setila zašto ne pišem van ljisa
ovde mi cenzurišu pičкu

Udri jači konacpre bih zašila ***** zauvek nego je džarala dok ti pišem
Са мном??Hvala ti.Pomislila sam da niko ne želi da pije kafu sa mnom.
I ja bih rado popila kafu sa tobom i sa još, možda desetak forumaša..možda malo više..
Mislim da bismo imale zajedničkih tema.Pomislila sam da niko ne želi da pije kafu sa mnom.
Ja ću sve..nikakav problem. Samo da se vrnem u Srbiju i malo vreme prolepša.dolazim na pijanku, samo da pitam ko zove?
Са мном??
Mislim da bismo imale zajedničkih tema.
Smislenih i zanimljivih. Volim da komuniciram sa pametnim i kulturnim ljudima.