Sa ili bez brusa?

Kako se krešete to neću da pitam, više me zanima vizuelno- da li su vam ženske grudi privlačnije SA ili BEZ brusa?

Upotrebiću fotografiju koju je postavio @Manga Hilux jer skoro nisam video bolje :)
Popunjene, podignute. To je retkost, pa zato glasam za neki seksi brus, crni, crveni, čipka obavezna...

Ništa mi gore nije bivalo nego kad sam prvi put pred seks skidao brus i bliznakinje se samo bezvoljno otrombolje... pošto je to nažalost bio čest slučaj, prestao sam da im skidam bruseve.
Iskustva?
Ja sam možda u životu OVO video samo još u doba dok sam baš bio mlad a tada nisam ni obraćao pažnju jer sam mislio da su sve sise takve :mrgreen:
Pogledajte prilog 1349527

Nadam se da ova devojka nije nazebla na snimanju. Da budu ovako podignute, čvrste i blago naježene morali su da je poliju hladnom vodom.

А што се увода тиче... Са брусом, без бруса, велика брадавица, мала брадавица, тамна брадавица, светла брадавицс, крушкаста дојка, округла дојка... Ако сте дошли до кревета привукло вас је нешто конкретније?
Можемо и ми вама да тражимо мане. Хоћете да се натежемо? :mrgreen:

Ја мушкарце делим на камионџије- гледају груди и уметнике- гледају гузу :mrgreen:
Добро, субјективна сам, признајем :lol:
Pa ja sam ti kamiondžija koji gleda pre svega guzu, imaš sad i tu kategoriju. (ne zezam se, stvarno vozim kamion).

Automehaničari gledaju grudi (svi koje ja znam, a znam ih dosta).

Umetnike zamišljam kao one koji gledaju oči, nokte, odelo, boju glasa, poetski potencijal, i ostale nebitne detalje. :mrgreen:

Pa ja sam ti kamiondžija koji gleda pre svega guzu, imaš sad i tu kategoriju. (ne zezam se, stvarno vozim kamion).

Automehaničari gledaju grudi (svi koje ja znam, a znam ih dosta).

Umetnike zamišljam kao one koji gledaju oči, nokte, odelo, boju glasa, poetski potencijal, i ostale nebitne detalje. :mrgreen:

Kako su to nokti i oci nebitni, izvin'te molim vas?!

Pa zar nije prelep prizor zenska ruka sa lepim noktima kad ga uhvati, i pogleda te prelepim ocima sa seksi pogledom..... 😊😊😊

Kako se krešete to neću da pitam, više me zanima vizuelno- da li su vam ženske grudi privlačnije SA ili BEZ brusa?

Upotrebiću fotografiju koju je postavio @Manga Hilux jer skoro nisam video bolje :)
Popunjene, podignute. To je retkost, pa zato glasam za neki seksi brus, crni, crveni, čipka obavezna...

Ništa mi gore nije bivalo nego kad sam prvi put pred seks skidao brus i bliznakinje se samo bezvoljno otrombolje... pošto je to nažalost bio čest slučaj, prestao sam da im skidam bruseve.
Iskustva?
Ja sam možda u životu OVO video samo još u doba dok sam baš bio mlad a tada nisam ni obraćao pažnju jer sam mislio da su sve sise takve :mrgreen:
Pogledajte prilog 1349527
uvek brez :rtfm:

gola sysa ej gola sysa pa makar i do ispod pojasa:tick:

Back