Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 46.864
Jok, doduše češće stavim hanzaplastJa sam mislio da je to urbana legenda
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, doduše češće stavim hanzaplastJa sam mislio da je to urbana legenda
Pa tako i Antihejter samo mu ne dođe momenatvolim da su u brusu dok ne dođe momenat da joj ga skinem
Dva crna, unakrsnoJok, doduše češće stavim hanzaplast
Bjež ba, zamal' se ne udavih gumenim medom hahaha
Ja ako se zeznem pa ga imam, kakav hodnik, u autu-kroz rukavЈа у ходнику зграде крећем већ да скидам брус кад се враћам с посла, само ми још фали да ме дави кад... Треба да се концентришем. : ))
Ma vole, bradavice su erogena zona kod žena.Ja imam iskustvo da devojke/žene pogotovo/ ne vole baš da se tu dugo zadržavamo.
Eto @Kćerka Direktora Cirkusa i da 'oću- ne da
Spuste se i bratele pa stoji samo na kopči, to je baš seksi.Pola sata da mi rastežeš Victoria's Secret plaćen 58 eura? Ma ćaooo!
Pa kad se koncentrises samo na bradavice, imas i ruke pored usta.Ja imam iskustvo da devojke/žene pogotovo/ ne vole baš da se tu dugo zadržavamo.
Tits **** sa brusomKakvo seksanje u brusu djavo te odnio
BeZZ.Kako se krešete to neću da pitam, više me zanima vizuelno- da li su vam ženske grudi privlačnije SA ili BEZ brusa?
Upotrebiću fotografiju koju je postavio @Manga Hilux jer skoro nisam video bolje
Popunjene, podignute. To je retkost, pa zato glasam za neki seksi brus, crni, crveni, čipka obavezna...
Ništa mi gore nije bivalo nego kad sam prvi put pred seks skidao brus i bliznakinje se samo bezvoljno otrombolje... pošto je to nažalost bio čest slučaj, prestao sam da im skidam bruseve.
Iskustva?
Ja sam možda u životu OVO video samo još u doba dok sam baš bio mlad a tada nisam ni obraćao pažnju jer sam mislio da su sve sise takve
Pogledajte prilog 1349527
De si nasao od baksuza da trazisJa imam iskustvo da devojke/žene pogotovo/ ne vole baš da se tu dugo zadržavamo.
Kad sam bio mlad vidio sam sise kod žena sad sam imam sise i preko sto kila.Kako se krešete to neću da pitam, više me zanima vizuelno- da li su vam ženske grudi privlačnije SA ili BEZ brusa?
Upotrebiću fotografiju koju je postavio @Manga Hilux jer skoro nisam video bolje
Popunjene, podignute. To je retkost, pa zato glasam za neki seksi brus, crni, crveni, čipka obavezna...
Ništa mi gore nije bivalo nego kad sam prvi put pred seks skidao brus i bliznakinje se samo bezvoljno otrombolje... pošto je to nažalost bio čest slučaj, prestao sam da im skidam bruseve.
Iskustva?
Ja sam možda u životu OVO video samo još u doba dok sam baš bio mlad a tada nisam ni obraćao pažnju jer sam mislio da su sve sise takve
Kad si beba- sisaš siseKad sam bio mlad vidio sam sise kod žena sad sam imam sise i preko sto kila.
Život te nauči ako nešto težko da pronađeš okolo bolje da to sam imaš i sebi napraviš.
Sto da ne. Oni kad bradavica samo proviri, nije li eroticno?Kakvo seksanje u brusu djavo te odnio
Spuste se i bratele pa stoji samo na kopči, to je baš seksi.
E ovo su sise bajo moj.Kako se krešete to neću da pitam, više me zanima vizuelno- da li su vam ženske grudi privlačnije SA ili BEZ brusa?
Iskustva?
To vam pričamE ovo su sise bajo moj.
Ali ukloniće ti sliku jer je eksplicitna.To vam pričam
Nakotilo se pederaЗависи,ако су мале онда са брусом.