Sa Đilasom nema trte-mrte

Life is a bich

Aktivan član
Poruka
1.689
Negde sam pročitala da su ovi naši "vladari",ustvari, "legalizovani razbojnici".
Nedavno sam na TV videla jednog od njih na delu, birgermajstera Her Đilasa.
Na pitanje novinarke zašto je gradska vlada neku uslugu neke firme, ne sećam se tačno koje, previše platila, riđokosi oberšurmbanfirer je odgovorio otprilike ovako:

"Gospođice, osnujte svoju partiju, pobedite na izborima, pa onda određujte koliko ćete šta plaćati!"

Falilo je samo da zbunjena novinarka posle te mrčne replike digne desnicu uvis i kaže:

"Javol!"

Dilas bi mogao da pocne sa Rusima da gradi onaj metro ... :think: .. Metro treba Beogradu , ukoliko Beogradjani nisu odlucili da po citav dan budu na relaciji ,,poso - kuca - kuca - poso ,, ...

Zato koristim ovu priliku da her Djilasu cestitam jubilarni 300 milion eura :kpozdrav: .... dok gradjani Beograda cekaju na red za bajati hleb ...

Jos jednom cestitke na jubileju Djido !!! :D

A jos cemo da vidimo ima li sa Djidom ,,trte - mrte ,, .... :manikir: .. da nije precenio svoje snage . :think:

Poslednja izmena:
300 милиона??? Нико паре и злато не носи у гроб и не знам чему та грамзивост и похлепа савременог човека. Земаљско је замалена царство, а небеско увек и до века. Кад ћемо то да схватимо. Комунизам је изгледа ушао у све поре овог друштва..

300 милиона??? Нико паре и злато не носи у гроб и не знам чему та грамзивост и похлепа савременог човека. Земаљско је замалена царство, а небеско увек и до века. Кад ћемо то да схватимо. Комунизам је изгледа ушао у све поре овог друштва..

Pa ti onda cekaj nebesko...

Pa ti onda cekaj nebesko...
Наравно.

СИМВОЛ ВЕРЕ

Верујем у једнога Бога, Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог.

И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносушног Оцу, кроз кога је све постало;

Који је ради нас људи и нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;

И Који је распет за нас у време Понтија Пилата, и страдао и био погребен;

И Који је васкрсао у трећи дан, по Писму;

И Који се вазнео на небеса и седи са десне стране Оца;

И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, Његовом Царству неће бити краја.

И у Духа Светога, Господа, Животворнога, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке.

У једну, свету, саборну и апостолску Цркву.

Исповедам једно крштење за опроштење грехова.

Чекам васкрсење мртвих.

И живот будућег века
. Амин.

djilasova sposobnost struchnost i imidz choveka"koji obavlja posao" najbolje se moze videti na njegovom "reshavanju"ciganskog pitanja u belvilu
nvo otpad je kukao na ugrozavanje roma,pachiceva milicija je izigravala fikus i onda se pojavio ON pred sve kamerama da reshi i preseche
i reshio je problem svaka mu chast
svako ko prolazi trandzom 7,9 13 ili busevima od nbg blokova ka buvljaku moze da vidi kako i gde i koliko centimetara su romi pomereni time shto su mediji nazvali "raseljavanje roma"
bash bash primer tipichnog zutog truta

Dilas bi mogao da pocne sa Rusima da gradi onaj metro ... :think: .. Metro treba Beogradu , ukoliko Beogradjani nisu odlucili da po citav dan budu na relaciji ,,poso - kuca - kuca - poso ,, ...

Zato koristim ovu priliku da her Djilasu cestitam jubilarni 300 milion eura :kpozdrav: .... dok gradjani Beograda cekaju na red za bajati hleb ...

Jos jednom cestitke na jubileju Djido !!! :D

A jos cemo da vidimo ima li sa Djidom ,,trte - mrte ,, .... :manikir: .. da nije precenio svoje snage . :think:

Ништа од метроЈа, захабао га БоТа ....

Уговорио дил за метро са Французима - решио да узме "провизијицу"
пошто нема шансе да победи, бар нечим да се утеши ....

Имаш ли ти децу и јеси ли их крстио у православној цркви?

Da, i da... Sto? To znaci da treba da ih ucim da cekaju boga da bi im bilo bolje. Za tih 100 godina mogu imati i daleko lepsi zivot na planeti i da obave misiju zbog koje su ovde. Samo se raja vatala za boga, bilo i bice, dok su sposobni i mocni imali i ovozemaljska zadovoljstva. Treba li da budu kukavci koji ce po ceo dan da sline nad svojom sudbinom i da cekaju da ih cika s bradom vodi kroz zivot? Pa ne... Stoga, necu palamuditi o budalastinama koje se ticu tumacenja boga, jer je bog ono sto osecas, a ne cika iz rajskih dolina koji pusta kisu...

Dakle, Djilas je praktican lik, takvi nam trebaju i takvi trebamo i mi biti, a ne gloveda poput kostunice koji se stalvo vadi ne pickematerine zbog svoje nesposobnosti. Vise ces stete uciniti neradom, nego akcijom, a i to bog vidi...

Vidis, ja moju decu ucim da ne budu deo potrosackog drustva, da ne trose pare na sve sto vide, da ne budu moderni, ali da gledaju svoje dupe. Ako ti ne znas koliko stete mogu naciniti stare i male patike tvom detetu, ti i dalje veruj u boga da ce im dati zdrava stopala i pravilan hod.

Da, i da... Sto? To znaci da treba da ih ucim da cekaju boga da bi im bilo bolje. Za tih 100 godina mogu imati i daleko lepsi zivot na planeti i da obave misiju zbog koje su ovde. Samo se raja vatala za boga, bilo i bice, dok su sposobni i mocni imali i ovozemaljska zadovoljstva. Treba li da budu kukavci koji ce po ceo dan da sline nad svojom sudbinom i da cekaju da ih cika s bradom vodi kroz zivot? Pa ne... Stoga, necu palamuditi o budalastinama koje se ticu tumacenja boga, jer je bog ono sto osecas, a ne cika iz rajskih dolina koji pusta kisu...

Dakle, Djilas je praktican lik, takvi nam trebaju i takvi trebamo i mi biti, a ne gloveda poput kostunice koji se stalvo vadi ne pickematerine zbog svoje nesposobnosti. Vise ces stete uciniti neradom, nego akcijom, a i to bog vidi...

Vidis, ja moju decu ucim da ne budu deo potrosackog drustva, da ne trose pare na sve sto vide, da ne budu moderni, ali da gledaju svoje dupe. Ako ti ne znas koliko stete mogu naciniti stare i male patike tvom detetu, ti i dalje veruj u boga da ce im dati zdrava stopala i pravilan hod.

djilas nije praktichan lik nego praktichan parazit
od njegove praktichnosti korist ima samo on a svi ostali shtetu
sve si lepo uochio samo tvoj rezon ima jednu falinku
da bi tvoja deca bila praktichni paraziti njihova akcija mora da se svede na lopovluk i budu dovoljno veliki olosh pa se uzdignu do krimogenog nivoa dotichnog
ne moze bash svako da bude al kapone,yebiga

Ima samo jedna sitnica u celoj priči,da bi neko ''zaradio'' toliko para u Srbiji,mora da krade iz budžeta.A ako krade iz budžeta,otima i od tebe i mene.Ja takve ne mogu da hvalim i podržavam a ti kako hoćeš.

Poslednja izmena:
Мој деда је имао 9-оро деце и не видим да је ико од њих настрадао што су имали старе патике и опанке у младости. :lol: А ти своме купи најновије мобилне, патике и скутере. :lol: Да дете не заостаје у развоју. :zcepanje:

Мој деда је имао 9-оро деце и не видим да је ико од њих настрадао што су имали старе патике и опанке у младости. :lol: А ти своме купи најновије мобилне, патике и скутере. :lol: Да дете не заостаје у развоју. :zcepanje:

Tvoj deda je imao 9oro i ziveo u pretproslom veku, moj 11oro i takodje tada ziveo. Sad je 21. vek. Ja i danas radim, iako je nedelja, jer cu zaraditi za patike i jos sto-sta deci, i oni nece oskudevati, pa neka mi bog oprosti. Sto se razvoja tice, pametniji su i bolje od mene u tim godinama, sto je prirodno, jer za njih zivim i stvaram i drago mi je da je tako. Vidim da ti nedelju posvecujes forumu umesto deci, pa se bas pitam cije ce dete biti radosnije i zadovoljnije, s cime i s kime.

S druge strane, da si procitao post, video bi da tamo pise da ih ucim da ne budu potrosaci, te stoga mobilni i qrci palci otpadaju, skuteri i budalastine su plod tvoje frustracije, jer ga ti nisi imao, a ni ne mozes da ga priustis deci. A ti se s njima objasnjavaj oko polovnih patika, kako im je bog tako odredio, a ne sa mnom, ako uopste stizes pored gubljenja vremena na forumu :)

Šta je novinarka pitala?Vrati se na početak teme,pa zaključi sam.Pojedinac može da od jednakih ponuda bira najskuplje i uništi privatnu firmu a Đilas na tim tenderima ne kupuje robu i usluge za sebe.Pitanje je bilo zašto gradska vlada bira najskuplje ponude sa tendera.Dalja priča je nepotrebna.

Nije tacno da je nepotrebna prica. Evo ti primer. U mom gradu je tako radjena 10 godina zaredom jedna te ista ulica, sa nekim presvlacenjem asfalta koji je stalno propadao, i bile su velike bare jer je kanalizacija lose odradjena. Kad su pre tri god posao dali privatnoj firmi, sve su stranke i gradjani skocili kako je to namesten tender i kao, DSS je to namestio, po, zamisli, daleko vecim cenama (bilo je 2,5 puta skuplje nego do tada). Sad je posao uradjen, ulica je normalna, nema bara, ljudi nemaju problem s vlagom u kucama. Zato sto je kvalitetno - skupo. Samo gledanje u cifru na tenderu nije jedini parametar, jer je sustina losih tendera upravo - fuseracija, kradja na materijalu i prividno obavljeni radovi. Tako da je ova prica s pocetka teme - smesna.

Ништа од метроЈа, захабао га БоТа ....

Уговорио дил за метро са Французима - решио да узме "провизијицу"
пошто нема шансе да победи, бар нечим да се утеши ....

Nije mu to bilo pametno .... Ruski metro je najbolji metro ...

becd206aefa3.jpg

Back