- Poruka
- 5.396
Neverovatno! Izgleda da ce zene u glavnom dobiti k za Novu godinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sirota je ta žena koja q dobije samo za Novu godinu.franciskinja dobije bundu, engleskinja nakit, amerikanka nov auto, a srpkinja dobije q
onda prve tri uskliknu, pa da... vi iz nerazvijenih krajeva dobijate najlepsi poklon
ko sto sam pretpostavio, uopte nisi razumeo odgovor koji samo srbin moze da razume.Sirota je ta žena koja q dobije samo za Novu godinu.
Koliko se razumem u te stvari, za Novu godinu se poklanja nešto posebno.
Ne razumijem ti ja te suftilne metafore i fugure govora moi ti.ko sto sam pretpostavio, uopte nisi razumeo odgovor koji samo srbin moze da razume.
Valjda misle da im je poseban?Sirota je ta žena koja q dobije samo za Novu godinu.
Koliko se razumem u te stvari, za Novu godinu se poklanja nešto posebno.
Pa ako dolazi samo jednom godišnje, onda je itekako poseban!Valjda misle da im je poseban?
Ne razumijem ti ja te suftilne metafore i fugure govora moi ti.
"Šta ćeš kupiti ženi za NG?"
"Kupiću joj qratz burazere... hnji hnji hnji hnji....."
"A to je smiješno jarane, baš smiješno! Vazda si bio šaljivđžija!"
jarane moj ne ide tako...pita engelskinja nasu, a sta ces ti dobiti za novu od muza...a ona stisnutih zubi besno kaze, ma dobicu qurazz.Ne razumijem ti ja te suftilne metafore i fugure govora moi ti.
"Šta ćeš kupiti ženi za NG?"
"Kupiću joj qratz burazere... hnji hnji hnji hnji....."
"A to je smiješno jarane, baš smiješno! Vazda si bio šaljivđžija!"
Ima vas šaljivđžija puno ovde.jarane moj ne ide tako...pita engelskinja nasu, a sta ces ti dobiti za novu od muza...a ona stisnutih zubi besno kaze, ma dobicu qurazz.
reko ja, svi skontali jer imaju prirodno kefalo, jedino ti najpametniji pa nisi.
A ni ovde nisu skontali da ce samo za ng dobiti obrijan k,inace ovako regular samo bajat dobijajarane moj ne ide tako...pita engelskinja nasu, a sta ces ti dobiti za novu od muza...a ona stisnutih zubi besno kaze, ma dobicu qurazz.
reko ja, svi skontali jer imaju prirodno kefalo, jedino ti najpametniji pa nisi.
..a ko to treba da dobije, tvoja lepsa polovina?A ni ovde nisu skontali da ce samo za ng dobiti obrijan k,inace ovako regular samo bajat dobija
..a i tebe ko skonta...alal mu vera...to kad kaže ja sam tvoja devojka![]()
Pa jeste car se caru raduje..a ko to treba da dobije, tvoja lepsa polovina?
Ko tebe skonta, car je majkemi...![]()
jasta...budala pamti a a pametan bukmarkujeIma vas šaljivđžija puno ovde.