sa 16....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
:) ja sam bila sporski tip, kratke kose, trenirala dizanje tegova, izlazila svaki dan, imala veliko drustvo iz osnovne i bila plantonski zaljubljena u druga....vozali smo motorice i ispijali sveps....lepo to vreme bese.....:klap:

ja sam bila u gimnaziji, sviđao mi se neki Peđa iz 4/3, sviđala se i ja njemu, al se sudbina urotila protiv naše sreće :lol:
uživala sam, najlepši period mog života :D

Zal za mladosti...na to me podseti..
Pa iskreno, ne osecam ga uopste, mozda cu tek kasnije, sa godinama...
Da je tema o 21-oj godini zivota, recimo, tu sam vec umela da zivim :D ..a sa 16 sam bila derle koje misli da sve zna a nema pojma..buntovna, naivna, ali srecom nisam imala neke teskoce u zivotu, islo je to sve lepo fino lagano...
Jedina stvar sto mi nedostaje je iz tog perioda je drustvo..nerazdvojni smo bili...sa nekima se druzim i sad, ali sa mnogima ne...kod odraslih to malo teze ide

primjetila da imam dvostruke standarde
svidjao mi se jedan decko sa zavrsne godine, ali on nije pokazivao zanimaciju na taj nacin
a onda kada sam odustala od njega i okrenula se sebi, decko dotrcao
i ja se prilicno uvrijedila, kako to da imamo toliko zajednickog ali ga ne zanimam, ali momenat kada se sredim eto ga,
pa on uopste ne cjeni ni moju inteligenciju ni moju licnost nego samo moj izgled :manikir: ...

....pritom ignorisuci cinjenicu da mi se na prvom mjestu svidio, dok ga jos nisam ni poznavala, jer je imao divnu dugu kosu i bio prokleto dobro gradjen :malav:

primjetila da imam dvostruke standarde
svidjao mi se jedan decko sa zavrsne godine, ali on nije pokazivao zanimaciju na taj nacin
a onda kada sam odustala od njega i okrenula se sebi, decko dotrcao
i ja se prilicno uvrijedila, kako to da imamo toliko zajednickog ali ga ne zanimam, ali momenat kada se sredim eto ga,
pa on uopste ne cjeni ni moju inteligenciju ni moju licnost nego samo moj izgled
:manikir: ...

....pritom ignorisuci cinjenicu da mi se na prvom mjestu svidio, dok ga jos nisam ni poznavala, jer je imao divnu dugu kosu i bio prokleto dobro gradjen :malav:
Jadničak:lol:

Sviđao mi se jedan Miloš iz IV-6 :rumenko: i to baš, baš, al sam bila stidna i nisam znala kako da mu priđem. Stalno sam mislila na njega, i kad sam imala druge momke. :zper: :malav:
Imala sam kratku kosu, izlazila u KST :aha:

Kad sam imao šesnaest
kad sam imao šesnaest
nisam bio sasvim svoj!
Kad sam upoznao tebe
kad sam upoznao tebe
oblio me hladan znoohohohohoj :D

E tako nekako i ja.
Nosila neke drpave čizmake, šatro martine, išla na koncert godine, učestvovala u šutkama, srećom sačuvala zube svaki put i takoc... :lol:
Bio je tu poneki dečkić da mi se i svidi.
Jedan drug iz razreda, doneo mi kasetu Love hunters-a na neku žurku, nakon što sam mu u četvrtak u školi rekla kako ih jako volim..
I tako..
Ne patim premnogo za tim danima.

Možda pre patim za 19. ili 28. godinom.
Tad je bila sloboda i pamet i sunce i vazduh i vetar u leđa! :D

nije davno bilo :)

sa sesnaest.. luda sarene kose sa emo siskama (nenamerno, nisam emo, frizerka je kriva!:mrgreen:).. free as a bird, unthoucable as a sky.. i onda je naleteo gosn Princ, je l' te? i luda se zaljubila kao tenkre.. i tako, leptirici, cvetici sve sarenkato

to su moje sesnaeste :)

Back