S60, kako prepraviti temu...

@NICS
Unapred se izvinjavam ako se ova tvoja opaska nije odnosila na mene,ali generalno gledano symbian telefoni su ok.Nisu u pitanju samo teme i kozmetika,tj kako ce izgledati interfejs telefona.Ja sam imao 3 nokije sa sym.,ali sam igrom slucaja presao na WM tel.i cini mi se da je dosta lakse raditi sa njima,ali to je opet diskutabilno..
Mada kazu da kad jednom predjes sa sym na wm,vise se ne vracas.I ja tako mislim.Tesko da bih tesko ponovo uzeo symbian telefon.
 
Bez veze mi je kupiti skup telefon koji od svih opcija koristis telefon i SMS.
Znam sta govorim pre mesec dana sam koupio jednostavan telefon koji ima SMS i ne boli me vise glava od MMS-a interneta i 3G koje najmanje koristim a neke funkcije uopst nisam koristio jer postoji zamena sa vecim i kvalitetnijim perfomansama.
Volim da kazem povrememo kupio si da komsija vidi sta imas i ispostaiv se istinitom trvdnjom jer ne koristis vise od 3 operacije od gomile za koju si bacao novce a i provajder te odere
 
Ja sam veoma zadovoljan sa svojim samsungom i780,a da li je bolji od komsijinog telefona,stvarno nemam pojma.Zato i koristim telefon sa wm os,jer na njega mogu da ubacim gomilu korisnih programa.Osim toga koristim i wi-fi,jer ima puno free hot spot-ova,pa ti je net za dz.Imam i gps koji je takodje vrlo koristan.A mlatimudija (multimedija) me apsolutno ne zanima.Ne koristi se telefon samo zbog sms-a,3G,mms-a i slicnih stvari.
 
Ma na N73 koristim ama svaki cosak koji postoji,a i sada su cene ovog modela bash niske (mislim na polovne), nego me cisto interesovalo,jer sam jedna budaletina koji se emocionalno veze za fon,tako da bih ubacio sliku deteta koje sam dobio posle 10 godina braka.ETO!
 

Back
Top