Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Veceras izlazim sa deckom. Doci ce po mene oko 9. Danas sam vozila Ljubinu do bolnice opet. Sve je u redu, hvala Bogu. Ipak, videla sam nekoliko simpaticnih doktora, koji su mi se javili, ali nisam otisla da se javim bivsem decku. Verovatno ce mu oni preneti ili neka od sestara, koje su se odusevile sto me vide. Shvatile su da nismo vise zajedno, ali su odusevljene, jer imam novog decka. Sinoc sam sa njim bila u kaficu i dugo smo se zadrzali. Iako mi je rekao da rano ustaje, meni za ljubav smo ostali malo duze. JA sam izgubila naviku da izlazim, jer sam sve videla. Volela bih da bude nesto novo, drugacije. Zato ocekujem da ce veceras biti nesto posebno, jer sam mu nagovestila da bih volela da dozivim neko prijatno iznenadjenje.
Svi kazu da treba da vidimo necija dela, a ne da se pouzdamo u necije reci. Mislim da bez reci ne bi bilo dela, ni bez dela ne bi bilo reci. Mislim da je to uzrocno povezano i mislim da ljudi treba da pokusaju da budu i sa nekim, ko mnogo prica. Ja kazem da onaj ko prica puno ima sta i da kaze, a onaj ko cuti, aaaa, taj nesto muti. Mislite li da su ti "cutolozi" opasniji od "pricalica". Kakva su vasa iskustva? Kakve vise volite pricljive momke/devojke ili neke cutljive?
Svi kazu da treba da vidimo necija dela, a ne da se pouzdamo u necije reci. Mislim da bez reci ne bi bilo dela, ni bez dela ne bi bilo reci. Mislim da je to uzrocno povezano i mislim da ljudi treba da pokusaju da budu i sa nekim, ko mnogo prica. Ja kazem da onaj ko prica puno ima sta i da kaze, a onaj ko cuti, aaaa, taj nesto muti. Mislite li da su ti "cutolozi" opasniji od "pricalica". Kakva su vasa iskustva? Kakve vise volite pricljive momke/devojke ili neke cutljive?