R RAK Zainteresovan član Poruka 272 18.01.2004. u 21:34 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #2 jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva?
jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva?
S scorpio girl Gost 18.01.2004. u 21:38 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #3 RAK: jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva? Kliknite za proširenje... Pa...sad... i nisam... VALJDA!!!??A da nisi ti to rekao zato sto je BIVSA?!
RAK: jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva? Kliknite za proširenje... Pa...sad... i nisam... VALJDA!!!??A da nisi ti to rekao zato sto je BIVSA?!
R RAK Zainteresovan član Poruka 272 18.01.2004. u 22:03 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #4 scorpio girl: RAK: jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva? Kliknite za proširenje... Pa...sad... i nisam... VALJDA!!!??A da nisi ti to rekao zato sto je BIVSA?! Kliknite za proširenje... HEHE, PA REKAO SAM ISTINU, A BEZ OBZIRA NA TO LOSE, OPET JE BILO IZUZETNO, A TO SE NEZABORAVLJA CELI ZIVOT...POZDRAV
scorpio girl: RAK: jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva? Kliknite za proširenje... Pa...sad... i nisam... VALJDA!!!??A da nisi ti to rekao zato sto je BIVSA?! Kliknite za proširenje... HEHE, PA REKAO SAM ISTINU, A BEZ OBZIRA NA TO LOSE, OPET JE BILO IZUZETNO, A TO SE NEZABORAVLJA CELI ZIVOT...POZDRAV
S SCORPIO GIRL Gost 18.01.2004. u 22:05 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #5 RAK: scorpio girl: RAK: jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva? Kliknite za proširenje... Pa...sad... i nisam... VALJDA!!!??A da nisi ti to rekao zato sto je BIVSA?! Kliknite za proširenje... HEHE, PA REKAO SAM ISTINU, A BEZ OBZIRA NA TO LOSE, OPET JE BILO IZUZETNO, A TO SE NEZABORAVLJA CELI ZIVOT...POZDRAV Kliknite za proširenje... PA TO JE NA NEKI NACIN KOMPLIMENT ZA MENE...HVALA! i DA ZNAS, SA NAMA JE UVEK TAKO...IZUZETNO!
RAK: scorpio girl: RAK: jaoo, moja bivsa! lose:sebicna u sexu, uopste neromanticna, tvroglava ko mazga, samo se svadja i tako... hehe dobro:verna, privrzena, iskrena(ponekad i previse), radoznala, uvek spremna za sex, puna energije i t d... nisi valjda i ti takva? Kliknite za proširenje... Pa...sad... i nisam... VALJDA!!!??A da nisi ti to rekao zato sto je BIVSA?! Kliknite za proširenje... HEHE, PA REKAO SAM ISTINU, A BEZ OBZIRA NA TO LOSE, OPET JE BILO IZUZETNO, A TO SE NEZABORAVLJA CELI ZIVOT...POZDRAV Kliknite za proširenje... PA TO JE NA NEKI NACIN KOMPLIMENT ZA MENE...HVALA! i DA ZNAS, SA NAMA JE UVEK TAKO...IZUZETNO!
R RAK Zainteresovan član Poruka 272 18.01.2004. u 22:13 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #6 pa naravno, Skorpije su naj, to ovde svi znaju, hehehe pozdrav
S SCORPIO GIRL Gost 18.01.2004. u 22:16 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #7 RAK: pa naravno, Skorpije su naj, to ovde svi znaju, hehehe pozdrav Kliknite za proširenje... ....
R RAK Zainteresovan član Poruka 272 18.01.2004. u 22:22 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #8 e aj posalji mi mail da te pitam nesto... petar_petrovic@hotmail.com ili icq 218837779
S SCORPIO GIRL Gost 18.01.2004. u 22:26 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #9 RAK: e aj posalji mi mail da te pitam nesto... petar_petrovic@hotmail.com ili icq 218837779 Kliknite za proširenje... ajde- lily_evilangel@yahoo.com kada da ocekujem mejl?!
RAK: e aj posalji mi mail da te pitam nesto... petar_petrovic@hotmail.com ili icq 218837779 Kliknite za proširenje... ajde- lily_evilangel@yahoo.com kada da ocekujem mejl?!
R RAK Zainteresovan član Poruka 272 18.01.2004. u 22:33 - s.o.s. Sta znate o kombinaciji SKORPIJA-DEVICA #10 SCORPIO GIRL: RAK: e aj posalji mi mail da te pitam nesto... petar_petrovic@hotmail.com ili icq 218837779 Kliknite za proširenje... ajde- lily_evilangel@yahoo.com kada da ocekujem mejl?! Kliknite za proširenje... ODMAH ILI SAD
SCORPIO GIRL: RAK: e aj posalji mi mail da te pitam nesto... petar_petrovic@hotmail.com ili icq 218837779 Kliknite za proširenje... ajde- lily_evilangel@yahoo.com kada da ocekujem mejl?! Kliknite za proširenje... ODMAH ILI SAD