s konja na magarca

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da li ste nekada pomislili ovo za vasheg trenutnog momka/yebacha/devojku/vatevr...u odnosu na bivshu/sheg?
da li je magarac vremenom postao konj ili je pedala bila neizbezan epilog:think:

Nisam to nikada pomislila ni za jednog momka sa kojim sam se zabavljala.Uvek sam u njima gledala nekoga ko je vredan bio moje paznje i ljubavi.Kada vise to nije bio,razilazili smo se i svako svojim putem.Samo sam na takav,lep i ljudski nacin gledala muskarce koje sam volela.:) Mada,puno mi je to vredelo u zivotu...:mrgreen:

Nisam to nikada pomislila ni za jednog momka sa kojim sam se zabavljala.Uvek sam u njima gledala nekoga ko je vredan bio moje paznje i ljubavi.Kada vise to nije bio,razilazili smo se i svako svojim putem.Samo sam na takav,lep i ljudski nacin gledala muskarce koje sam volela.:) Mada,puno mi je to vredelo u zivotu...:mrgreen:

I dobro si gledala,ali ne sumnjaj da je vrijedilo jer jeste i iako ti se sad možda tako ne čini,vrijeme će ti reći ono što i ja sad..treba da se ponosiš time:)
Ja nisam nikad gledala kakvi su muškarci koje sam birala/koji su me birali u smislu kvalifikovanja nekih nametnutih vrijednosti(vanjskog izgleda,statusa ili bilo kojih određenja),nisam ih poredila, već sam isključivo i jedino snagom svog :heart: osluškivala kakva sam to ja( i koliko sam ja Ja i koliko sam sretna )pored njih.
To je jedini.kriterijum.
Sve ostale priče o konjima i magarcima,krpama i zakrpama (znaš ono kad kažu Da neće švraka neg na glogić:hahaha: ) nemaju smisla.
Ljudi su ljudi i svako bira po sopstvenom nahođenju,a ne po švrakama,krpama i magarcima..možda svako nije kovač svoje sreće,ali nesreće može da bude..

da li ste nekada pomislili ovo za vasheg trenutnog momka/yebacha/devojku/vatevr...u odnosu na bivshu/sheg?
da li je magarac vremenom postao konj ili je pedala bila neizbezan epilog:think:

da...više puta...kol'ko god se trudio da izbegavam svako poređenje sa proteklim ženama...
...mmmm...:think: ...ne...magarac je ostajao magarac...
...pedala...? ...ne...magarci su izdržljiviji od konja...:per:

Ne bas..

Postoji bitno i prolazno.

Ako nije bitna.. pa nije bitna, onda ne moze biti ni.. magarac?

Bitno ima tezinu, menja percepciju stvari. Porediti takve stvari.. miligramsko merenje? Pa, ne vidim bas cemu..

Nisam ja mislila, ali mi bivsi (citaj konj) rekao da sam presla sa konja na magarca kad sam nasla sledeceg momka. Meni nekako jadno zvucalo da neko to kaze sam za sebe, pogotovo sto to nema veze sa zivotom, aj sujeta hebi ga.
A svaki je u necemu boljji u necemu losiji..niko nije savrsen

Back