S
someone
Gost
Kakva su vasa iskustva
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Lav se najbolje slaže sa Slavicom tj. sa lavicom Salvicom. Lavica Slavica.someone:Kakva su vasa iskustva
Anonymous:Lav se najbolje slaže sa Slavicom tj. sa lavicom Salvicom. Lavica Slavica.someone:Kakva su vasa iskustva
Anonymous:također mislim sa drugim lavom-u prijateljskom pogledu,romantično-mislim da baš ne mogu opstati zajedno...
debelguza:Anonymous:također mislim sa drugim lavom-u prijateljskom pogledu,romantično-mislim da baš ne mogu opstati zajedno...
a kako se lavovi i blizanci slazu???
ja sam dupli blizanac i volim jednog lava!!!!!!
???
-ja sam dupli lav i uopće mi ne odgovaraju blizanci,previse su mi prevrtljivi(i muški i ženski)-al to ne mora biti pravilo...debelguza:Anonymous:također mislim sa drugim lavom-u prijateljskom pogledu,romantično-mislim da baš ne mogu opstati zajedno...
???
Anonymous:-ja sam dupli lav i uopće mi ne odgovaraju blizanci,previse su mi prevrtljivi(i muški i ženski)-al to ne mora biti pravilo...debelguza:Anonymous:također mislim sa drugim lavom-u prijateljskom pogledu,romantično-mislim da baš ne mogu opstati zajedno...
???
:? a sta sa lavovima i vagicama? I LOVE A LION!Anonymous:-ja sam dupli lav i uopće mi ne odgovaraju blizanci,previse su mi prevrtljivi(i muški i ženski)-al to ne mora biti pravilo...debelguza:Anonymous:također mislim sa drugim lavom-u prijateljskom pogledu,romantično-mislim da baš ne mogu opstati zajedno...
???
ja sam blizanacblizanac-strelac:a kako se lavovi i blizanci slazu???
???