S.Freud

SoBlue

Zainteresovan član
Poruka
353
"I dok sedim ovde u baru i kroz prozor posmatram njega,kontam da je Frojd u pravu i da je sex korjen svega",rekao bi Nele Karajlic.Ja se pitam,pored produzetka vrste i onog primitivnog i zivotinjskog sto postoji u svima nama,da li ima jos razloga zasto je ovo jedan od najposecenijih foruma??

SoBlue:
"I dok sedim ovde u baru i kroz prozor posmatram njega,kontam da je Frojd u pravu i da je sex korjen svega",rekao bi Nele Karajlic.Ja se pitam,pored produzetka vrste i onog primitivnog i zivotinjskog sto postoji u svima nama,da li ima jos razloga zasto je ovo jedan od najposecenijih foruma??

pa vidis, i meni smeta sto je ovo posecenije od knjizevnosti ili likovne umetnosti ...... ali eto, tako je, LJ&S su ochito ljudima najzaninmljivija i najzabavnija pitanja, mogu da se zezajui da "bla bla bla" i sta ti ja znam ...... dok ima svakako i dosta likova koji su se vise puta prcnuli no stranica knjiga prochitali pa ti to tako ispadne ....... :)

a sto se Frojda tiche, citao sam danas u novinama o jednoj devojci moje god. sto je napisala knjigu i ucestvuje u najuzem izboru za NIN-ovu nagradu ..... kaze ona da danas vidi mnogo ljudi da grickaju usne. a to je po frojdu znak sexualne uznemirenosti, frustracije i sta ti ja znam ....... blesavo vreme danas :)
al koga briga .......

pa ovaj deo foruma se zove "ljubav i seks", ne samo seks,verovatno nam je to vaznije od knjizevnosti, stripova, kompjutera ili sta god...a sto ne bi i bilo :?:
e, sad je drugo pitanje zasto ima mnogo vise tema o seksu nego ljubavi, mnogo je puta to ovde vec pominjano, valjda se seks mnogo cesce desava nego li ljubav :roll: :?:

Promenila se vremena. Nekada su se ljudi stideli da pricaju o seksu, i seksualnost potiskivali(u Frojdovo vreme), a danas se stide da pricaju o ljubavi, i ljubav potiskuju. Zato je tako mnogo seksa bez ljubavi. Pronadji mi na ovom forumu-ljubav i seks, neku posecenu temu o ljubavi? Seks jeste ispoljavanje polne ljubavi. Ako nije,onda mu odgovara neko drugo ime, nesto sto se radi kamenu kad se tuca, nesto sto se radi nekome na koga si ljut, pa ga grdis i karas...,

Back