S-500 na Krimu, govori da će biti obarani i sateliti u niskoj orbiti koji učestvuju u navođenju Ukrajinskih raketa

Koliko mi se više ***** od rata u Ukrajini... Svako malo neki najavljuju da je došlo vreme za ovo i ono, svaka strana preti nekim crvenim linijama, ovi najavljuju ofanzivu, pa od ofanzive go ku*ac. Rusi svako malo daju neke nove crvene linije, pa nikom ništa. Poteže se stalno pitanje nekih nuklearnih bombi, taktičkih, ovih i onih... Ovi šalju avione već godinu i jače, nije poleteo niti jedan... Ovi sad prete satelitima.

Daj, bre, od*ebite više i pustite ljude da žive.

brzojav ove sadržine uputiti beloj kući

Meni stvarno više pun ku*ac svih tih vesti i najava pompeznih..

Gledam sinoć na tv-u, oni imaju po pet emisija i sede tu kao neki analitičari i oni na dnevnom nivou pričaju o tome, znači svaki dan oni nešto kao tumače... Pa onda tačno vidiš koga finansira USA ambasada i Ruska ambasada, pa tu krenu neke mnogo pametne priče i ostala sranja...

Neka se teraju više u ku*ac.

Meni stvarno više pun ku*ac svih tih vesti i najava pompeznih..

Gledam sinoć na tv-u, oni imaju po pet emisija i sede tu kao neki analitičari i oni na dnevnom nivou pričaju o tome, znači svaki dan oni nešto kao tumače... Pa onda tačno vidiš koga finansira USA ambasada i Ruska ambasada, pa tu krenu neke mnogo pametne priče i ostala sranja...

Neka se teraju više u ku*ac.
pa nemo gledaš tv bro

1718537998075.jpeg

Posle će biti kuknjave kad im budu uništili i taj S - 500 kao što su i S - 400 koji je tu bio pre.
ovi hrvati skoro u svakom postu pisu o kmecanju rusa-putina, pa zar ces i ti sada?

kao da vam neka visa sila puni glave i stavlja u usta da jedno te isto ponavljate, a sumnjam da ste se dogovorili

coce ukre molile za 2 patriota, iscekuju f16 kao vec su ih dobili, a rusi, pa valjda imaju na 100-ine tih sistema, zamenice tih par, zasto bi trebalo da kukaju? pa koliko su patriota unistili? jel kuka neko za njima? rat je?

nekka sila sumnjam na demonsku vama stavlja u usta sta da kazete - mislim da ne govorite vi to svojom slobodnom voljom, nego vas ta sila tera i nagoni da bas isto kazete, tako se stvara kakofonija i pojacava efekat, pa zato, to je moja logika

Back