Evo (svojeruchno) napisane retrospektive poznatih podataka vezanih za sisteme PVO iz "familije S-300". Nadam se da ce vam biti zanimljiv. Kako mi je radari i PVO sistemi uza struka - na sve vrste pitanja rado odgovaram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko god bio dobar strucnjak i da se razumes u radare i PVO sisteme na ovom forumu ce se naci neki "strucnjak" koji zna bolje! :-)
ovaj sad sa bureka prelazi na krstu!
p.s. ovo lici na neki diplomski... jel to fora promocije ili sta?
Los ti je pristup.Retko ko ce to da skine i sve procita.Trebao si da napises Rusi prave najjace stvari na svetu i sl. a ameri sve krs.E da vidis onda kad bi te nasi "amerikanci " napali.Onda bi mogao i nesto da objasnis.Veruj mi nabio bi sigurno 100-tinak postova za 2 dana :-)
koliko sam te skontao, ti to treba nekome da prezentujes? u koju svrhu?
Evo (svojeruchno) napisane retrospektive poznatih podataka vezanih za sisteme PVO iz "familije S-300". Nadam se da ce vam biti zanimljiv. Kako mi je radari i PVO sistemi uza struka - na sve vrste pitanja rado odgovaram.
E super, drago mi je da odgovaras na pitanja.
Vidi, mene zanima posto si jako strucan u ovom podrucju a ja sam totalni laik, koliko bi kostala konfiguracija po tebi najbolja za nasu zemlju? Znaci ako mozes a navedes cenu za svaki proizvod ili komplet, sad vidim da tu moze da se dosta toga izmiksuje...znaci da napravis konfiguraciju kao da pravis comp. konfiguraciju a recimo da uzmes u obzir za odabir 1999 i nato tehniku iz tog perioda. Eto, nadam se da nisam previse zahtevan. Znaci daj cene!!!Pozz...
@gslavic Izvini,tek sada sam video da si zavrsio ETF.U tom slucaju,mani se ove price.Niti cemo mi kupiti pomenute sisteme niti mene kao pripadnika ovog roda interesuje tvoje vidjenje elektronike. Daleko je to od nase realnosti.Mnogo stosta ne moze ni blizu da se objasni.Ko nije usao u kabine radara danasnje PVO ne zna sta su gremlini.
@gslavic Mozda sada mislis da si potkovan znanjem,cekaj da pocnes da radisIznenadices se,mozda,kad shvatis da ces gorepomenuto,u najvecem broju slucajeva,moci da iskoristis samo kao razmetanje na forumu.
Kako sam ja voleo da znam nepotrebne stvari kad sam usao u pricu o VOJIN,eeeh!
Bolje nauci da se pravilno odnosis sa ljudima i nekog iskusnog radarca pitaj koje su mogucnosti sistema kojim raspolazemo(mislim na realne mogucnosti-sta kad smes da prespojis).
Mada,znajuci tvoje predavace,vec su ti rekli.Nadam se da si veci deo zapamtio.
@glavsic... ja sam tebi rekao sta imam, i ponovicu pricas hipoteticiki, rusofil si, ne znas koliko orudja ide u jednu bateriju... i na kraju baterija i sistem nije isto.
to sto sam te mozda nacepio jeste zbog toga sto ne spadam u one sto ti pisu hvalospeve po bureku... i naravno ja ne koristim forum za licnu promociju!
ti cak ovde ne mozes konkretno ni da kazes koliko bi nas kostalo da se opremimo ovim sistemom kad se mi ni ne pitamo... ja sam ti lepo rekao da razdvojih ono sto pise u specifikaciji od onoga stu su stvarne mogucnosti... a ti konstanto citiras svoj napisani radi, koji si budimo realni od negde prepisao, jer dok ne budes mr ili dr neces sam raditi ozbiljan istrazivacki rad!
Eeeej bre bas sam se naostrio za kritiku,
kad on nece da se otvore dokumenti ,samo mi zamrzne explorer,...Imal negde da se skine to sa druge lokacije.