Ruzno ponasanje, lice i obraz u tenisu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
16.002
Tenis je poznat kao ferplej sport u kojem se takmicari medjusobno uvazavaju. Ipak, ima nekih igracica, koje opanjkavaju svoje protivnike, cim stignu, jer ne znaju da igraju, glupe su, a posebno jos ako su ruzne, to je strasno. Ipak, lepota sporta i igre je ono sto cini sport, mda se cesto uplasim kada vidim kako izgleda jedna igracica iz nase reprezentacije.
Da li ste culi sta je izjavila srpska igracica tenisa Jelena Jankovic, posle nase velicanstvene pobede u Dejsvis kupu. Na pitanje novinara da li ce se pridruziti slavlju, popularna DjejDjej je rekla da ne moze, jer ima trening sutra.
Zar nije mogla da se pridruzi teniserima i raduje se njihovoj pobedi, odlazuci trening za kasnije, iako je sezona za zene uveliko gotova. Zar ce taj jedan trening biti toliko presudan u njenoj karijeri udaracice loptica i manekenke? Zar je toliko tesko radovati se tudjoj pobedi? Svi smo se obradovali. Ovoj zemlji nista ne ide od ruke, a nema sta ni da joj ide i pobedi u tom tenisu, a ta karakterna rugoba ne moze da ostane 10 minuta da se obraduje necijoj sreci.
 
Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top