Ружнији типови су бољи љубавници?

.......lepo opazanje ,o tome pokushavam da kazem nekima .................a ima i ona shto ti bog oduzme na jednom mestu podari ti na nekom drugom .................;)

kad nekog volis ljubav ga cini lepim u tvojim ocima
ne moze samo lepota da bude razlog sto si s nekim
ako je to slucaj onda je meni to plitko
mada,opet mozda je plitko sto je meni bitnija perverzija nego fizicki izgled:confused:

mislim da kad proradi hemija onda su dvoje najbolji ljubavnici ali to isto dvoje u kombinaciji s nekim drugim ljubavnicima mogu da budu sasvim bezvezan spoj
ja osetim kad sam imala super performans a kad sam totalno omanula,a uvek sam ista ja
isto tako i oni

ne znam zasto al nikad nisam imala neke lepotane,nije se potrefilo da mi se dopadne neko ko je preterano lep fizicki

tako je bre. mozete zakljucati temu:mrgreen:
ili jeste ili nije..ako nije, dzaba..sve..

Причам тако са једном...познаницом...прилично искусном, у сваком смислу...и каже она да су из њеног искуства ружнији типови бољи ебачи...

Шта ви девојчице/девојке/жене мислите? Ваша искуства, има истине у томе? Чиста случајност...или су можда лепши превише оптерећени собом, а мање окренути задовољству партнерке или можда ружнији ређе имају односе, па су посвећенији кад имају или нешто пето?

btw...поздрав за старе другаре...:ok:
Нећемо да генерализујем сад. :lol:
Али фино си то срочио. Отприлике тако.
Нажалост.

Углавном они лепи мисле да је довољно да га видим па да, јелте... :rumenko:
У великој су заблуди. :lol:

Back