Ружне жене на сексуалном тржишту.

rusdrugsrba

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
259
На дивљем сексуалном тржишту постоји посебна категорија женки - дебеле, ружне, страшне жене! Јер на овом тржишту цена женке директно зависи од њеног изгледа, а страшне жене су принуђене или да напусте трку већ на старту, или да смисле алтернативне начине компензације. И ту почиње оно најзанимљивије - такве женке почињу да размишљају својим мозгом и раде главом!

Потражња за производом одређена је искључиво квалитетом производа - младе и лепе жене су веома тражене - што је жена млађа и привлачнија, то је већа потражња за њом. Стога, жена лепог и просечног изгледа, због своје младости, полуди од броја обожавалаца који су спремни на све за приступ њеном телу. Тиме се у потпуности разара женска психа и објективно самопоштовање, које је ионако слабо и матријархтом оштећено.

А онда значајан део безнадежно страшних жена, које сами мушкарци не примећују, почиње да се активира. Неке од ружних, а самим тим и усамљених жена, уочавајући огромну потражњу за привлачнијим женама, почињу да се опамећују, размишљају својом главом, покушавају први упознавати са мушкарцима и на овај или онај начин – свесно или подсвесно – дођу до таквоj идеjи као КОМПЕНЗАЦИЈА! И таква, чак и ако је заиста страшна жена, која је смислила идеjу „компензације“, она је већ веома висок играч на сексуалном тржишту. И, што потврђује мноштво практичних примера, тако паметна, али ружна жена лако победи сваку глупу жену, па и елитну, па и „манекену“!

И врло често су страшне жене прилично срећне и у личном и у породичном животу, и, за разлику од стандардно лепих жена, не теже да упропасте своје породице, јер су имале времена да пате због свог изгледа и сасвим реално процењују своју праву вредност на сексуалном тржишту.

Definiši "strašna žena".
Takođe mi pojasni koja je to vrsta kompenzacije na koje su "strašne" žene spremne zarad braka i porodice.

Lepota je gotovo nebitan aspekt za brak. Prosečnog izgleda žena je zadovoljavajuća, ali karakterno i moralno mora da bude prava.
Страшна жена у руском jeзику = ружна жена. Зар код Вас ниjе тако?

Компензација у смислу емоција и понашања такве жене.

Па оно, увек виђамо парове где је мушкарац топ тип, а жена и не тако лепа, најблаже речено. Биће да је поента у томе што ова користи мозак и што мушкарац са њом може да има пун квалитетан однос.

Страшна жена у руском jeзику = ружна жена. Зар код Вас ниjе тако?

Компензација у смислу емоција и понашања такве жене.
Pišeš na srpskom forumu, koristi prideve srpskog jezika da bi smo te razumeli. Ne govore svi ruskim jezikom.
Naravno da je, ružna žena mudrija postala jer zna da postoje kvalitetnije stvari od lepote koje su privlačne muškarcu. To znanje je njena prednost.

Pišeš na srpskom forumu, koristi prideve srpskog jezika da bi smo te razumeli. Ne govore svi ruskim jezikom.
Naravno da je, ružna žena mudrija postala jer zna da postoje kvalitetnije stvari od lepote koje su privlačne muškarcu. To znanje je njena prednost.
Не радим за новац, већ само за своје задовољство. Волим словенске језике. Ово је мој хоби. Али ја нисам професионалац и немам помоћника.

Мислим да ме не би требало престрого судити. Ви имате другачију логику говорних конструкција. Руси нису навикли на такву логику понекад је тешко разумети смисао.

Барем сада можете бесплатно да се упознате са материјалима MGTOW из руских извора.

Не радим за новац, већ само за своје задовољство. Волим словенске језике. Ово је мој хоби. Али ја нисам професионалац и немам помоћника.

Мислим да ме не би требало престрого судити. Ви имате другачију логику говорних конструкција. Руси нису навикли на такву логику понекад је тешко разумети смисао.

Барем сада можете бесплатно да се упознате са материјалима MGTOW из руских извора.
Nisam rekao da radiš za novac, gde si to pročitao? Niti sam ti sudio. Čak, šta više, složio sam se sa tobom. Ne znam kako si ti pogrešno protumačio moje reči.

Fizički izgled može dosta da prevari osobu, naročito jako lepe muškarce i žene jer oni tada počnu da lutaju, misle da im sve u životu pripada samo zato što su lepi, naročito žene gde se lepota dodatno vrednuje.

Doduše, ovde je prilično i površno gledanje na lepotu, pošto se ovde lepim ljudima odmah pripisuje to "glupi su sigurno", kao da neko ne može biti lep i ulagati u sebe i razvijati se kao ličnost.

Svakako više mi prija društvo lepih osoba, nasmejanih.

Nisam rekao da radiš za novac, gde si to pročitao? Niti sam ti sudio. Čak, šta više, složio sam se sa tobom. Ne znam kako si ti pogrešno protumačio moje reči.
Извиньавам се. То је због мог нивоа српског језика...

А такође и национални карактер:

Рус тражи у свему, у било којој речи и делу увреду и агресију, демонстрацију супериорности у свим поступцима и изјавама. Информацију доживљава као покушај снижавања ранга, укључујући и вређање. Рус у почетку гледа на свет тако да ће свака изговорена информација бити схваћена на овај начин. Руси свуда и у свему траже такав наговештај. Можда ово понашање у почетку произилази из неповерења, а затим појачано архаичном перцепцијом других.

Рус тражи у свему, у било којој речи и делу увреду и агресију, демонстрацију супериорности у свим поступцима и изјавама. Информацију доживљава као покушај снижавања ранга, укључујући и вређање. Рус у почетку гледа на свет тако да ће свака изговорена информација бити схваћена на овај начин. Руси свуда и у свему траже такав наговештај. Можда ово понашање у почетку произилази из неповерења, а затим појачано архаичном перцепцијом других.
Jesi li čitao neke knjige na srpskom jeziku? Savet ti je pročitaš neke da bi shvatio konstrukciju rečenica. A što se tiče nepoverenja, možda da si prvo prelistao forum i obratio pažnju na način komunikacije, ovde u Srbiji smo jezički bogati, ali u suštini mi nismo zlonamerni kada napišemo mnogo toga što bi nekome sa strane delovalo i kao uvreda i kao napad.

Ima ljudi koji će te odmah spuštati vodeći se "Argumentum ad hominem"

Jesi li čitao neke knjige na srpskom jeziku? Savet ti je pročitaš neke da bi shvatio konstrukciju rečenica. A što se tiče nepoverenja, možda da si prvo prelistao forum i obratio pažnju na način komunikacije, ovde u Srbiji smo jezički bogati, ali u suštini mi nismo zlonamerni kada napišemo mnogo toga što bi nekome sa strane delovalo i kao uvreda i kao napad.

Sve ovo samo suprotno.

То је због мог нивоа српског језика...
Сегодня каждый может писать на любом языке, вот я с легкостью пишу по-русски, это хорошо? :vnaocare:я часто перевожу тексты с русского на других подфорумах

Неко помену дебеле жене, по мени овако изгледа богиња:

1713260232807.png

:heart:

Back