Ружна девојка или лепа баба

Е није већ је главна врлина жена лепота док је код мушкараца памет, снага и богатство. Прва особина опада са годинама, док ове мушке особине расту. Мушкарци су фактички најбољи са 60 година. Жене са 20. То је идеалан пар. Међутим тужно је замислити мушкарца од 20 година са женом од 60. Ја се управо ложим на такве(добро мало млађе), али то само значи дља сам ја настран.

i da nisi pametan

Е није већ је главна врлина жена лепота док је код мушкараца памет, снага и богатство. Прва особина опада са годинама, док ове мушке особине расту. Мушкарци су фактички са 60 година. Жене са 20. То је идеалан пар. Међутим тужно је замислити мушкарца од 20 година са женом од 60. Ја се управо ложим на такве(добро мало млађе), али то само значи да сам ја настран.

Što se mene tiče neka se loži svako na ono što želi i što ga čini zadovoljnim, ako time ne ugrožava one koji u tome neće da učestvuju. Ne čudim se nikome i ničemu.

Е није већ је главна врлина жена лепота док је код мушкараца памет, снага и богатство. Прва особина опада са годинама, док ове мушке особине расту. Мушкарци су фактички најбољи са 60 година. Жене са 20. То је идеалан пар. Међутим тужно је замислити мушкарца од 20 година са женом од 60. Ја се управо ложим на такве(добро мало млађе), али то само значи дља сам ја настран.

opet si neozbiljan...:rtfm:
:lol:

...dobro...ono prvo sa ženama ti je tačno...

tema: sreca pa u rl ne moram da biram izmedju te dve ponudjene opcije :lol:

Ti si verovatno ova prva .... Samo nagadjam :per:

n7.gif

Back