Nee.

Ljudi, u tom filmu je Richard Barton. To je film za koju su se reziser i citava Yu nadali da ce biti gledan u citavom svetu, koji ce proslaviti Tita, partizane i zeleli su vanserijsku lepoticu koja ce igrati pored Bartona.
Ruzica Sokic je slatkis i ja je kao glumicu mnogo volim.
Ali oni su trebali nesto drugo. Nekog spektakularnijeg, zenu koja ce da zablista.
Nije sve zavera.
Ja znam za jedan drugi "problem" koji je imala Ruzica Sokic, a to je da je poticala iz imucne i cenjene predratne porodice. Zato je uvek dobijala uloge, ako se setite, nekih prostitutki i zena vrlo niskog staleza - drugim recima, bila je ponizavana zbog toga.
Apsolutno sam siguran da je i ovo sa ulogom imalo veze sa tim.
Jos jedan glumac koji je iz porodice predratne elite je Tanasije Uzunovic, za koga licno smatram da je LIK (karakter, faca, kako god hocete).
Ali komunisti takve nisu bas hteli.
A jedan tipicni komunjarski glumac vam je Vojislav Brajovic. Ne zato sto je glumio u Otpisanima, naravno, to nema veze, vec zato sto je bio guran od *********. Kako znam - internal information.
Ovo za Ruzicu Sokic nisam 100% siguran, ali ako neko zna vise neka me koriguje.
Za Uzunovica sam 100% siguran, on i porodica svake godine idu ispred vile koju su im oduzeli i koju jos cekaju da im vrate, a verovatno nece nikada ako ovu komunjarsku bandu koja vlada od 1945. ne zbacimo sa vlasti.