Ружица Ђинђић: Повратак у МРАК!

Ružica, po mom mišljenju, ne treba da se širi po tuđoj kući ni sada. Ona treba da reguliše probleme ostavinske prirode sa majkom i sestrom ubijenog i da sa decom živi u stanu/kući koju su ona i suprug zaradili svojim radom. Ako je dobila na korišćenje (ne i u vlasništvo koliko ja znam) kuću od države to je onda glupa odluka države a ne nje lično.

Nije bitno da li će žuti pasti ili ne - ja sam za to da joj se, kad joj oba deteta postanu punoletna a to će biti 2011., skrene pažnja da poradi na sopstvenom smeštaju, tim pre što je kuća nacionalizovana i što postoji prethodni vlasnik. Jasno je da su ljudi iz vrha DS bolećivi prema njoj zbog Zorana ali onda su trebali da je obezbede iz sredstava stranke a ne od novca ove države. Puno je muževa koji su ubijeni a da su im supruge bile materijalno mnogo lošije situirane od jedne Ružice Đinđić pa nisu dobile kuće.

Međutim, kako god okreneš, krivica je na vlasti koja je to odlučila a ne na njoj. Da beži neće sigurno jer nema razloga i pomalo je jadno porediti je, kao što je gore urađeno, sa ženom nekoga ko je ukrao vilu za sebe i svoju porodicu plativši je 9000 nemačkih maraka u vreme dok je plata bila 5 maraka i koja je krivično gonjena jer je delila stanove ispod žita. Ružica Đinđić jeste smor, meni lično jako antipatična ali ne snosi ni 1% krivice za stanje u ovoj državi jer je prosto i jednostavno krajnje nebitna a nije ni optužena za nezakonite radnje poput Mirjane Marković.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11331971&postcount=124

Вероватно си писала пост па ниси прочитала ...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11331971&postcount=124

Вероватно си писала пост па ниси прочитала ...

Evo sad vidim. Iskreno, ako je to tako, treba proveriti odakle mu tolika imovina, šta je radio, kolike je prihode imao i sve što nije moglo da se zaradi poštenim radom i da se opravda treba oduzeti bez obzira na to da li je čovek živ ili mrtav, premijer ili zemljoradnik ... tu nema pogovora i nema mesta sažaljenju bez obzira na to iz koje je stranke bio vlasnik kapitala i kako je završio ;)
Ali Ružica Đinđić ipak nije i ne može da bude odgovorna za ono što su radili drugi, pa ni njen suprug. Ona je pred zakonom apsolutno čista ...

Evo sad vidim. Iskreno, ako je to tako, treba proveriti odakle mu tolika imovina, šta je radio, kolike je prihode imao i sve što nije moglo da se zaradi poštenim radom i da se opravda treba oduzeti bez obzira na to da li je čovek živ ili mrtav, premijer ili zemljoradnik ... tu nema pogovora i nema mesta sažaljenju bez obzira na to iz koje je stranke bio vlasnik kapitala i kako je završio ;)
Ali Ružica Đinđić ipak nije i ne može da bude odgovorna za ono što su radili drugi, pa ni njen suprug. Ona je pred zakonom apsolutno čista ...

Скоро беше тема о Јованки ...
Постоји ли паралела ???

Скоро беше тема о Јованки ...
Постоји ли паралела ???

Samo donekle jer su Jovanki pre svega bila uskraćena osnovna ljudska prava poput ličnih dokumenata i slobode kretanja a po meni veoma bitna razlika je i to što je sve u čemu bi ona trebala da uživa a ne uživa Tito stekao za života kao doživotni predsednik SFRJ i bez ičijeg osporavanja i optužbi da je nešto ukrao. Jedino što bih ja tražila je da finansiranje Jovanke Broz podeli svih šest republika a o oduzimanju imovine nema potrebe govoriti jer ona zapravo i ne ide iz svoje kuće, ništa ne koristi a i neće dugo ... prema Jovanki Broz su se poneli mnogo lošije nego što je zaslužila dok je Ružici dato i više nego što treba. Njen suprug bi svoju funkciju, da je ostao živ, obavljao još godunu dana, do izbora 2004. a posle je pitanje šta bi bilo ... Jovankin muž je bio mnogo značajniji, ma koliko se nekome od nas sviđao ili ne.

Ružica Đinđić odlikovana je najvišim priznanjem Republike Francuske – ordenom Legije časti u rangu viteza

Pa posto smo ovih godina u duhu ozivljavanja tradicija srpske kraljevine, ja predlazem da i njoj kao svojevremeno dobitnici Legije casti Milunki Savic date kofu i metlu i uposlite je da riba neku javnu ustanovu da malo oseti kako je to kad se zapravo radi za novac, a ne samo :manikir:

miting-v.jpg

- Za mene je nasilje oduvek bilo neprihvatljiv oblik ljudskog ponašanja.
Moja porodica je taj oblik ponašanja osetila kroz politički zločin koji nam
je svima poznat. Otud kod mene empatija prema nasilju i zato sam sada
ovde danas sa vama da podsetimo da je nasilje to koje nas ponovo vraća
u mrak - rekla je Ružica Đinđić, udovica pokojnog premijera,
koja se obratila okupljenim građanima.
http://www.alo.rs/vesti/19909/Ruzica_Dindic_Povratak_u_mrak

Ружице,...добро да си приметила,....МРАК пао на Србију, па нико ни
тебе није приметио.:(
А..................... ниси нам баш тако ни близу.
Дедиње је увек било далеко......далеко!!!
.

Ма какав мрак пао на Србију?
После ,,5-то Октобарске револуције``, није ни свануло.
Јуче су певали први петлови - они у поноћ.
Зора се и не назире.
А свима се смркло давно!
Кад` ће зора?!

Ма какав мрак пао на Србију?
После ,,5-то Октобарске револуције``, није ни свануло.
Јуче су певали први петлови - они у поноћ.
Зора се и не назире.
А свима се смркло давно!
Кад` ће зора?!

кад клекнемо на колена и искрено се помолимо

овако све је рекла казала

Pa posto smo ovih godina u duhu ozivljavanja tradicija srpske kraljevine, ja predlazem da i njoj kao svojevremeno dobitnici Legije casti Milunki Savic date kofu i metlu i uposlite je da riba neku javnu ustanovu da malo oseti kako je to kad se zapravo radi za novac, a ne samo :manikir:

Ех колего ...
И ти би био исти такав да си се удао рецимо за
СЂД - у народу познатој као "сармица"
или за неку сличну "прилику" ...

Немаш за шта да се секираш ...
Дигнеш ноге [SUB](ил' шта већ треба)[/SUB] и ето ти "Легија части" ...

:dash::dash::dash:

Ružica, po mom mišljenju, ne treba da se širi po tuđoj kući ni sada. Ona treba da reguliše probleme ostavinske prirode sa majkom i sestrom ubijenog i da sa decom živi u stanu/kući koju su ona i suprug zaradili svojim radom. Ako je dobila na korišćenje (ne i u vlasništvo koliko ja znam) kuću od države to je onda glupa odluka države a ne nje lično.

Nije bitno da li će žuti pasti ili ne - ja sam za to da joj se, kad joj oba deteta postanu punoletna a to će biti 2011., skrene pažnja da poradi na sopstvenom smeštaju, tim pre što je kuća nacionalizovana i što postoji prethodni vlasnik. Jasno je da su ljudi iz vrha DS bolećivi prema njoj zbog Zorana ali onda su trebali da je obezbede iz sredstava stranke a ne od novca ove države. Puno je muževa koji su ubijeni a da su im supruge bile materijalno mnogo lošije situirane od jedne Ružice Đinđić pa nisu dobile kuće.

Međutim, kako god okreneš, krivica je na vlasti koja je to odlučila a ne na njoj. Da beži neće sigurno jer nema razloga i pomalo je jadno porediti je, kao što je gore urađeno, sa ženom nekoga ko je ukrao vilu za sebe i svoju porodicu plativši je 9000 nemačkih maraka u vreme dok je plata bila 5 maraka i koja je krivično gonjena jer je delila stanove ispod žita. Ružica Đinđić jeste smor, meni lično jako antipatična ali ne snosi ni 1% krivice za stanje u ovoj državi jer je prosto i jednostavno krajnje nebitna a nije ni optužena za nezakonite radnje poput Mirjane Marković.

А, што је онда оба стана уступила плус неке евре ....када је
уселила у ту вилу:?:
Не разумем, зашто би се одрекла тих станова,...да постане постанар:?:

.

.

Poslednja izmena:

Back