Ružica, po mom mišljenju, ne treba da se širi po tuđoj kući ni sada. Ona treba da reguliše probleme ostavinske prirode sa majkom i sestrom ubijenog i da sa decom živi u stanu/kući koju su ona i suprug zaradili svojim radom. Ako je dobila na korišćenje (ne i u vlasništvo koliko ja znam) kuću od države to je onda glupa odluka države a ne nje lično.
Nije bitno da li će žuti pasti ili ne - ja sam za to da joj se, kad joj oba deteta postanu punoletna a to će biti 2011., skrene pažnja da poradi na sopstvenom smeštaju, tim pre što je kuća nacionalizovana i što postoji prethodni vlasnik. Jasno je da su ljudi iz vrha DS bolećivi prema njoj zbog Zorana ali onda su trebali da je obezbede iz sredstava stranke a ne od novca ove države. Puno je muževa koji su ubijeni a da su im supruge bile materijalno mnogo lošije situirane od jedne Ružice Đinđić pa nisu dobile kuće.
Međutim, kako god okreneš, krivica je na vlasti koja je to odlučila a ne na njoj. Da beži neće sigurno jer nema razloga i pomalo je jadno porediti je, kao što je gore urađeno, sa ženom nekoga ko je ukrao vilu za sebe i svoju porodicu plativši je 9000 nemačkih maraka u vreme dok je plata bila 5 maraka i koja je krivično gonjena jer je delila stanove ispod žita. Ružica Đinđić jeste smor, meni lično jako antipatična ali ne snosi ni 1% krivice za stanje u ovoj državi jer je prosto i jednostavno krajnje nebitna a nije ni optužena za nezakonite radnje poput Mirjane Marković.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11331971&postcount=124
Вероватно си писала пост па ниси прочитала ...