Ruzan ali pametan u ...

1725542826287.png
1725542868955.png

Nekome spadaju u ružne. Ono što ja primetim je da pametni ljudi, u većini slučajeva osvajaju nečim, ona harizma koju pre primetiš nego izgled ili bilo šta drugo. Recimo, toliko me zasmejava i zabavlja da ne primečujem da ima veliki nos, kriva usta, da je ćelav, klempave uši i slično...
Da ali tema nije ruzni a harizmaticni, vec ruzni ali pametni.

Slažem se, ali osećaj koji pruže svojom glumom mislim da ne bi uspeli da ne poseduju bar neku vrstu jače inteligencije.
Imas brate skolu glume tamo te nauce sve lepo. Da li imaju talenat, pa ko ce ga znati. Zavisi sta se podrazumeva pod talentom. Glumce i glumice retko uzimam kao primer, jer su upravo to, glumci. Plus na to imas uspostavljen standard, nesto na sta smo navikli da vrednujemo kao dobrom glumom. Na pr ljudi koji dobijaju teatralne uloge, dramaticne, budu priznati kao dobri glumci, jer smo naucili da je dobra gluma ekspresija- izrazavanje snaznih emocija. A to u opste ne mora da bude. Na pr deca lako glume i prelaze tako iz emoc stanja brzo.
To je i primer ovog prvog sto je glumio dzokera. Das tom karakteru konkretnu dijagnozu, prosiris opseg emoc izrazavanja, stavis mracan ton na kameru, hladne boje, svedes na jacu crvenu i eto ti ga dobar glumac, ludilo.

Kažu da je po nekim standardima ružan, i eto potvrde koliko su ukusi različiti i šta sve može uticati na donešenje istih.
Није битно шта већина или било ко други мисли већ да је теби лично физички непривлачан.

А то што ти помињеш јесте врста интелигенције, тј. интелектуалне вештине, која се огледа у комуникативним, и то пре свега невербалним, вештинама. Женска интелигенција. Мушка је аналитика и стратегија. Шерлок Холмс, например.

Back