letnjekiše
Iskusan
- Poruka
- 6.142
Treba, al zasto bi se uopste uvatila za nekog koga moras da menjas?
To sve vreme i pišem, da nema potrebe.
Uostalom, nije nesposoban sam da postane šta god želi, to je tako patronizirajući stav.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba, al zasto bi se uopste uvatila za nekog koga moras da menjas?
Jeste,...da je sposoban, već bi nešto postao od toga. Makar bar nalickan ili doteran.To sve vreme i pišem, da nema potrebe.
Uostalom, nije nesposoban sam da postane šta god želi, to je tako patronizirajući stav.
On je prelep,..kako to misliš "ružan"?Hoakin Feniks
Kažu da je po nekim standardima ružan, i eto potvrde koliko su ukusi različiti i šta sve može uticati na donešenje istih.On je prelep,..kako to misliš "ružan"?
Ali,...on je predivan!
Znači, pametni?Da ali to su smekeri.
Ne. Za vinsenta bih tek rrkao da mi ne deluje kao neka pametnica. Prosecno inteligentan lik i ima taj francuski mangup, skolovani ulicar smek.Znači, pametni?
Nekome spadaju u ružne. Ono što ja primetim je da pametni ljudi, u većini slučajeva osvajaju nečim, ona harizma koju pre primetiš nego izgled ili bilo šta drugo. Recimo, toliko me zasmejava i zabavlja da ne primečujem da ima veliki nos, kriva usta, da je ćelav, klempave uši i slično...Markantni likovi
Da ali tema nije ruzni a harizmaticni, vec ruzni ali pametni.Nekome spadaju u ružne. Ono što ja primetim je da pametni ljudi, u većini slučajeva osvajaju nečim, ona harizma koju pre primetiš nego izgled ili bilo šta drugo. Recimo, toliko me zasmejava i zabavlja da ne primečujem da ima veliki nos, kriva usta, da je ćelav, klempave uši i slično...
A ipak je postigao priličan uspeh u nekoj oblasti koja nije baš laganica... mislim da ni mangup ne možeš biti ako si glup i za to ti treba pameti.Ne. Za vinsenta bih tek rrkao da mi ne deluje kao neka pametnica. Prosecno inteligentan lik i ima taj francuski mangup, skolovani ulicar smek.
Ok, ja mogu da iznesem mišljenje, da smatram da su pametni ljudi harizmatični.Da ali tema nije ruzni a harizmaticni, vec ruzni ali pametni.
Pa za glumu, pogotovu te vrste, treba ti pre svega da imas lik za kameru. Nije stvar sposobnosti toliko koliko da si fizicki za to.A ipak je postigao priličan uspeh u nekoj oblasti koja nije baš laganica... mislim da ni mangup ne možeš biti ako si glup i za to ti treba pameti.
Neki su glupi, ne umeju da zapamte tekst, na primerPa za glumu, pogotovu te vrste, treba ti pre svega da imas lik za kameru. Nije stvar sposobnosti toliko koliko da si fizicki za to.
Pa ok, ali ovi sto ga upamte ne znaci da su genijalci.Neki su glupi, ne umeju da zapamte tekst, na primer
Da, kapiram te, ali je tema tako postavljena, lep ili pametan, pa ja mogu da iznesem svoje varijacije na to meni je pametan i ružan neko ko može da me osvoji mozgom toliko da i ne primetim koliko je ružan, ako ne mislimo na neke ekstreme.Mislim, nije da ti kritikujem ukis, tvoj ukus, cool, nego kazem da se ne uklapaju u temu.
Slažem se, ali osećaj koji pruže svojom glumom mislim da ne bi uspeli da ne poseduju bar neku vrstu jače inteligencije.Pa ok, ali ovi sto ga upamte ne znaci da su genijalci.
Imas brate skolu glume tamo te nauce sve lepo. Da li imaju talenat, pa ko ce ga znati. Zavisi sta se podrazumeva pod talentom. Glumce i glumice retko uzimam kao primer, jer su upravo to, glumci. Plus na to imas uspostavljen standard, nesto na sta smo navikli da vrednujemo kao dobrom glumom. Na pr ljudi koji dobijaju teatralne uloge, dramaticne, budu priznati kao dobri glumci, jer smo naucili da je dobra gluma ekspresija- izrazavanje snaznih emocija. A to u opste ne mora da bude. Na pr deca lako glume i prelaze tako iz emoc stanja brzo.Slažem se, ali osećaj koji pruže svojom glumom mislim da ne bi uspeli da ne poseduju bar neku vrstu jače inteligencije.
Није битно шта већина или било ко други мисли већ да је теби лично физички непривлачан.Kažu da je po nekim standardima ružan, i eto potvrde koliko su ukusi različiti i šta sve može uticati na donešenje istih.