Kolko sad imaš kila ? 200,300 ?... pametan u picku materinu
da vas vidim sapioseksualke..da li vam se dopada dotican?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko sad imaš kila ? 200,300 ?... pametan u picku materinu
varijacije na zadatu temu nisu dozvoljene obzirom daА да му оставим бркове и додам брадицу?
За колутове нисам могао да га наговорим.
Пита он мене ко га то олајава на форуму. Кажем ја, "Па Таб". "Где могу да нађем тог Таба", пита он мене.
Табе, не пише ти се добро.
Pogledajte prilog 1604106
da ti uvek nekako radikalno sečeš
ovaj brat ne bi bio prvi izbor devojci sasvim sigurno,
ali ima materijala da se pretvori u pristojnu osobu.
kako si nanjušila da se ukiselio ne znam verovatno imaš super moći
Dotičan je aseksualan. Može biti i lep ali aseksualan.... pametan u picku materinu
KompijuteroseksualanSto mislis da je aseksualan?
Nesto nemam potrebu da se podsmevam decku. Ok, ne izgleda kao dzoni bravo, ali isto tako se ne bih podsmevao nekoj devojci zbog izgleda. Pogotovu nicim izazvano.Kompijuteroseksualan
Odlican komentar, samo da dodam da sam lupio salu, nikad se ne podsmevam onome sto neko nije mogao da bira, tipa visina, velik nos, itdNesto nemam potrebu da se podsmevam decku. Ok, ne izgleda kao dzoni bravo, ali isto tako se ne bih podsmevao nekoj devojci zbog izgleda. Pogotovu nicim izazvano.
A i svidja mi se odgovor nekih zena sa: poradi na stilu, odeca, pojava i moze da prodje.
Voditi racuna o sebi jeste bitno. Bez obzira koliko si pametan. Za pocetak da se ispravi, i za to nisu potrebne ne znam kakve vezbe.
Ali smo na zalost takvo drustvo. Licno nikad ne bih mogao da budem sa zenom koja se podsmeva ovakvim likovima.
pa dobro, ovo je sada sve hipotetički ali hajdeZašto bi se neko time bavio? To mi bukvalno vuče na mentalitet oskudice: ne mogu da nađem normalnog partnera, nego moram da ga oblikujem od sirove građe
A na stranu to što je veoma odbojno kad neko nema motivaciju zbog sebe, nego samo zbog partnera
Nesto nemam potrebu da se podsmevam decku. Ok, ne izgleda kao dzoni bravo, ali isto tako se ne bih podsmevao nekoj devojci zbog izgleda. Pogotovu nicim izazvano.
A i svidja mi se odgovor nekih zena sa: poradi na stilu, odeca, pojava i moze da prodje.
Voditi racuna o sebi jeste bitno. Bez obzira koliko si pametan. Za pocetak da se ispravi, i za to nisu potrebne ne znam kakve vezbe.
Ali smo na zalost takvo drustvo. Licno nikad ne bih mogao da budem sa zenom koja se podsmeva ovakvim likovima.
Naravno još od praistorije kada su se kitile tuđim krznom i perjem.Žene mnogo više pucaju na fizički izgled, zato je valjda neprihvatljivo sprdati se sa njima na taj način, a ovo je ok.
pa dobro, ovo je sada sve hipotetički ali hajde
ne mogu prepametnu osobu tretirati kao sirovi građu...
nije ni oskudica presudna koja te tako mnogo plaši
čovek se samo zapustio,
previše je radio na projektu ili nije imao motivaciju
a motivacija nije uopšte pogrešna makar se aktivirala kao potreba da se zaokupi pažnja nekog drugog
Kompleksi, muskarci generalno mogu da pate od 2, visina i duzina,zene od 502. A i generalno su osetljivije.Žene mnogo više pucaju na fizički izgled, zato je valjda neprihvatljivo sprdati se sa njima na taj način, a ovo je ok.
Iskreno, mnogo je 30+ muskaraca koji ne mogu da nadju devojku a kakoli da ga ucis nesto, mani se biranjaSirovo znači neobrađeno. Ako je tu potencijal, ali nije izdefinisan, prefinjen, onda je sirov materijal i mora se obraditi da bi dao nešto
Ne znam šta vam je sa time da uzmete muškarca i oblikujete ga, meni je to krajnje odbojno u romantično-seksualnom smislu, liči na roditeljski odnos. Partner je polna odluka, a ne prijateljska ili altruistička, valjda treba da postoji neka približnost razvijenosti. Ne ide mi u glavu da odrasla žena želi da oblikuje neoblikovano, umesto muškarca koji se samostalno oblikovao
Jer šta je neko od 30+ godina radio u životu ako je čekao da dođe žena i 'obradi' ga?
Takvo razmišljanje je i zaslužno za poplavu 30+ muškaraca koji imaju pola minuta radnog staža i žale se da ih žena ne voli dovoljno kada joj to smeta, 'Nećeš da budeš sa mnom dok učim osnovno'
Da, neću da budem sa tobom dok učiš da kenjaš u nošu, izvini
Iskreno, mnogo je 30+ muskaraca koji ne mogu da nadju devojku a kakoli da ga ucis nesto, mani se biranja
Pa realno, zena nadje musko lako, makar kakavo takvo, ja imam gomilu drugara sto ne mogu da nadju zensko. A suoer likovi.
nije moj manir da oblikujem neoblikovane muškarce upisi su bili zezanjeSirovo znači neobrađeno. Ako je tu potencijal, ali nije izdefinisan, prefinjen, onda je sirov materijal i mora se obraditi da bi dao nešto
Ne znam šta vam je sa time da uzmete muškarca i oblikujete ga, meni je to krajnje odbojno u romantično-seksualnom smislu, liči na roditeljski odnos. Partner je polna odluka, a ne prijateljska ili altruistička, valjda treba da postoji neka približnost razvijenosti. Ne ide mi u glavu da odrasla žena želi da oblikuje neoblikovano, umesto muškarca koji se samostalno oblikovao
Jer šta je neko od 30+ godina radio u životu ako je čekao da dođe žena i 'obradi' ga?
Takvo razmišljanje je i zaslužno za poplavu 30+ muškaraca koji imaju pola minuta radnog staža i žale se da ih žena ne voli dovoljno kada joj to smeta, 'Nećeš da budeš sa mnom dok učim osnovno'
Da, neću da budem sa tobom dok učiš da kenjaš u nošu, izvini
Ja sam kriva za poplavu mediokriteta?Takvo razmišljanje je i zaslužno za poplavu 30+ muškaraca koji imaju pola minuta radnog staža i žale se da ih žena ne voli dovoljno kada joj to smeta, '
Ja sam kriva za poplavu mediokriteta?
Ok je sta?Žene mnogo više pucaju na fizički izgled, zato je valjda neprihvatljivo sprdati se sa njima na taj način, a ovo je ok.
Pa realno, zena nadje musko lako, makar kakavo takvo, ja imam gomilu drugara sto ne mogu da nadju zensko. A suoer likovi.
I onda ti izvoljevas jos
Ajd krpe i parfem gore dole, ina nas lepih, zgodnih a vernih. Cak mislim vise nego obrnutoznači da ,kiseli, nije inicijalno moj prvi izbor ali u nedostatku širokog spektra izbora lepih, zgodnih, frajera obučenih u brendirane krpe koji mirišu na black afgano i verni su jednoj ljubavi možda bi se pre uhvatila za pametnog koga treba stilizovati, nego za već stilizovanog oko koga ću morati da
motam bodljikavu žicu da mi ga ne ukradu dok spavam
Treba, al zasto bi se uopste uvatila za nekog koga moras da menjas?Najiskrenije se trudim da razumem šta mi govoriš, ali mi ne uspeva. Žene nađu muškarce lako a muškarci žene baš i ne, i zato ja (ili bilo koja žena) ne treba da bira?