mario80
Legenda
- Poruka
- 66.493
To je tad bio hit pre 40 godina. Nemaš pojma.Nema ovde pameti
Nego to vecina zamislja neke intelektualce ovako
Da ne lice ni na sta
Ovaj deluje kao za ustanovu neku i lecenje
Frizura je najmanji problem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tad bio hit pre 40 godina. Nemaš pojma.Nema ovde pameti
Nego to vecina zamislja neke intelektualce ovako
Da ne lice ni na sta
Ovaj deluje kao za ustanovu neku i lecenje
Frizura je najmanji problem
Meni je prva asocijacija neki friki bolesni fetišar
Ono drka u parkicu na putu do posla i zivi sa mamom
Da je bas toliko pametan znao bi da ovaj izgled bas i ne privlaci zene.... pametan u picku materinu
da vas vidim sapioseksualke..da li vam se dopada dotican?
Kakav vajb moze da salje kad obuce kosulju iz mladosti njegovog dede?Liči mi na onog što je izmislio Galaksiju u mladosti. Bez obzira, ovo je slika. Ne može da se vidi vajb koji neko šalje. A to je bitno.
Pa slika verovatno i jeste iz tog vremena.Kakav vajb moze da salje kad obuce kosulju iz mladosti njegovog dede?
Ovo se zove metoda Serloka Holmsa.ima kolutove oko očiju. ima višak kilograma preterano jede slatkiše
pušač ne spava tipka na forumu po celu noć
dovoljan je jedan pogled da se shvati da čovek sa takvim navikama
verovatno ima i zube u lošem stanju
Skini sesir,za pocetak.Haha, ja sam beznadežan slučaj skroz. Primi me u svoju malu radionicu, remontuj me, please!!!
To je tad bio hit pre 40 godina. Nemaš pojma.
A ebale vas vise pare.Dokle cete tako opravdavati vlastitu nesposobnost u vezi sa zenskim polom?Žene oslepe na pare momentalno. Obnevide i zaljube se. Takva im priroda. Nekada u praistoriji su padale na dobar komad krzna a danas na keš!!
Ajde?Iugleda nisi makao dalje od praistorije.Žene nemaju nikakve pare i od praistorije se kite tuđim krznom i perjem.
Nema toga grebete se od kamenog doba.A ebale vas vise pare.Dokle cete tako opravdavati vlastitu nesposobnost u vezi sa zenskim polom?
Ima i zena koje imaju pare,ako niste znali.
Iz tog vremena sigurno nije.Tad nisu postojali racunari.Pa slika verovatno i jeste iz tog vremena.
Pre nas ništa nije postojalo.Iz tog vremena sigurno nije.Tad nisu postojali racunari.
Ne...ja se sasvim dobro sjecam ovih racunara,ali ne i ove mode.Pre nas ništa nije postojalo.
Neću da verujem koliko je dobro ispao?Simulakrum bre.
Tri meseca sauna plivanje i trbušnjaci.a pauflek?
Lep si Super Mario,...!