Ruzan ali pametan u ...

Мислим да овде није реч о томе ко је објективно ружан па ни о томе ко је у просеку перципиран као ружан. Питање је, "Ако вам је неко физички одбојан, а поседује интелектуалне вештине које цените, да ли бисте изабрали ту особу за свог партнера?" Дакле, ради се о ономе што је за појединца ружно. А укуси су различити. Знам жене којима је Долф Лундгрен, због своје вилице, поприлично физички одбојан. А ако мене питаш, он боље изгледа од ове двојице.

Jasno je meni to, nego samo kazem da se olako lepi etiketa ruzan. A ruzan covek je jasna stvar sa vidljivim nedostacima svima.

Мислим да овде није реч о томе ко је објективно ружан па ни о томе ко је у просеку перципиран као ружан. Питање је, "Ако вам је неко физички одбојан, а поседује интелектуалне вештине које цените, да ли бисте изабрали ту особу за свог партнера?" Дакле, ради се о ономе што је за појединца ружно. А укуси су различити. Знам жене којима је Долф Лундгрен, због своје вилице, поприлично физички одбојан. А ако мене питаш, он боље изгледа од ове двојице.
Lundgren kao mlad? druze tedtosteron 1000©% prava momcina, on njima odbajan huhin njih verovatno ne bi ni konstatovao da dube na glavu na vrh Keopsove piramide.

Al sto se tice teme, msm da zene imaju mnogo nize kriterijeme od muskaraca u oroseku sto se tice fizickog izgleda.
Muškarac voli sta vidi zena sta cuje.
I da te orice Dolf nije straktivan a njen nomak lici na gvinejsko prase npr

Ja cu prvi uvek reci da fiz izgled nije bitan, osim u smislu higijene, itd , fiz je samo sta te prvo privuče, a ne mora ni biti, mozes posle sve nane zavoleti ako se poklopite.
al vecina ljudi ne razmislja, al sad grupa je za zene :)

Lundgren kao mlad? druze tedtosteron 1000©% prava momcina, on njima odbajan huhin njih verovatno ne bi ni konstatovao da dube na glavu na vrh Keopsove piramide.
Да, млади Лундгрен. Говорим о лицу, не о телу. И јесте им одбојан, то поуздано тврдим. А то какве су оне, и да ли би он њих погледао, то је небитно.

I da te orice Dolf nije straktivan a njen nomak lici na gvinejsko prase npr
То што јој није леп у лицу не значи да не би хтела да му буде девојка. Неки друге особине могу бити, и често јесу, битније.

Back