Ružan a obdaren ili lepotan ali mu je mali

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.246
Pitanje za žene: Kakvog bi pre odabrale, ružnog ali obdarenog ili lepog i zgodnog ali sa vrlo malim. Pretpostavimo da su situirani obojica.

Pitanje za muškarce: Koji bi radije da budete od gore pomenutih?

1695942913486.png

Poslednja izmena:
Ja bih radije da ovakve teme uopste ne postoje. Da su ozbiljne, da je nekome zaista bitan odgovor, pa da razumem. Ovako se sve svodi na neki bedni kvazi-humor, humor na najnizem mogucem nivou, znaci bolje da gledam kursadzije iskreno receno. Ne znam samo kako imas stomaka da otvaras ovakve teme. Zaglupljujes ljude.

Ja bih radije da ovakve teme uopste ne postoje. Da su ozbiljne, da je nekome zaista bitan odgovor, pa da razumem. Ovako se sve svodi na neki bedni kvazi-humor, humor na najnizem mogucem nivou, znaci bolje da gledam kursadzije iskreno receno. Ne znam samo kako imas stomaka da otvaras ovakve teme. Zaglupljujes ljude.
Šta te zbunjuje? Pitanje je šta je važnije u M-Ž odnosima. Legitimno pitanje

Poslednja izmena:
Pitanje za žene: Kakvog bi pre odabrale, ružnog ali obdarenog ili lepog i zgodnog ali sa vrlo malim. Pretpostavimo da su situirani obojica.

samo da preciziram epitete koji me opisuju

Obdaren lep zgodan ok, ali ne bih tu stao, preterano zgodan, u biznisu, o mom kosmickom intelektu da ne pricamo nego nije navedeno pa cu skromno dodati.

eto bog je tako hteo da imam sve ❤

Malo potcenjujes zene, sve je to njihova teritorija, pa je lep dok je mlada, a obdaren....malo kasnije. Kao da nisi čuo za raskide i razvode...

Back