Ruža ili kreditna kartica...

E, i mene je bio blam :dash: I još mi gore bilo posle da razvučem kao kez... mis'im šta sam trebala, da mu bacim svilenu maramicu? :dontunderstand: Uostalom, šta se radi kad vam neko zapeva serenadu???
Брзо облачиш ОНУ спаваћицу, чешљаш се и шминкаш.
Ондак се наслониш на прозор ОНАКО :zper: и гледаш овако: :aha:
На крају очерупаш мамине саксије и побацаш цвеће по њему. :heart:
Кажеш му пссст и збришеш да се наспаваш ко човек.

...u zubima kao romantičan pristup... Šta Vi lično preferirate? A šta mislite da se više trenutno nudi?

PS: Ja odavno nisam čula da je neko dobio serenadu pod prozorom, sa sve matorom komšinicom koja je aktera polila vodom...

Najbolje je i jedno i drugo...;)
Cveće sa kovertom... to svake godine dobijam od svekra...:D

Bilo je i serenada... al bez veze kad nije to taj...

Ja volim kad mm ustane rešen i kaže:"Danas idemo da ti kupimo to i to..." to je meni tako romantično... jer on vidi šta mi fali... :heart::heart::heart:

E jesam se zacopala kao neka klinka...:rumenko::lol:

znači,ne verujem...šta je loše u tome što joj čovek otpevao serenadu:neutral:?

to je samo gest kojim je želeo da pokaže svoje simpatije i šta je dobio?

podsmevanje:roll:

ne znam čemu sve to...on je bar uradio nešto...a taj tvoj kažeš ne može da zapamti koje cveće voliš...al on je onaj koji ti se dopada...i to je najveća razlika između njih dvojice...:D

Брзо облачиш ОНУ спаваћицу, чешљаш се и шминкаш.
Ондак се наслониш на прозор ОНАКО :zper: и гледаш овако: :aha:
На крају очерупаш мамине саксије и побацаш цвеће по њему. :heart:
Кажеш му пссст и збришеш да се наспаваш ко човек.

plače od sreće i zaljubljeno viče o Hulio Alberto:heart:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

A ja mislila da sam postavila ozbiljno pitanje... :zcepanje:

plače od sreće i zaljubljeno viče o Hulio Alberto:heart:

Zaboravila si ''porfavor'' :mrgreen:
znači,ne verujem...šta je loše u tome što joj čovek otpevao serenadu:neutral:?

to je samo gest kojim je želeo da pokaže svoje simpatije i šta je dobio?

podsmevanje:roll:

ne znam čemu sve to...on je bar uradio nešto...a taj tvoj kažeš ne može da zapamti koje cveće voliš...al on je onaj koji ti se dopada...i to je najveća razlika između njih dvojice...:D

Ne bre, ne kažem da on nije upamtio koje ja cveće volim nego da neće da prihvati da se više obradujem kad mi ispred zgrade ubere maslačak nego kad mi nekim povodom donese hrpu cveća od 2000 dindži, kapiš?

Zaboravila si ''porfavor'' :mrgreen:

Ne bre, ne kažem da on nije upamtio koje ja cveće volim nego da neće da prihvati da se više obradujem kad mi ispred zgrade ubere maslačak nego kad mi nekim povodom donese hrpu cveća od 2000 dindži, kapiš?

tačno bi šlogirala za rezano cveće od 2000 din
pa kad bi uplatio te pare azilu za pse više bi se oduševila no bilo čime

Jaoj ljudi pa nekako praznjikavo bude bez romantike...meni je to bas slatko i nezno pa neka bude i izlizano nema veze, meni bude lepo...

Odmah se setim jednog momka koji je za moj 21. rodjendan u ulazu moje zgrade nacrtao grafit i napisao odlomak jedne pesme Olivera Mandica...meni je doduse u to vreme bilo mnogo glupo od komsija jer ne stanuje ni jedna druga devojka u mojoj zgradi ali moja mama je bila kriminalna, bunila se na kucnom savetu da krecimo zgardu jer su je neke barabe sve nagrdile...Taj isti momak je ostavljao cvece svake noci 20tak dana na mom pragu, tada mi je to bilo bas romanticno ali sada se vise pitam sta je on radio nocu po gradu... I hajde jedan ozbiljan romatican potez, momak sa kojim sam imala samo flert, prefino jedno bice iz Beograda...elem on je putovao 250km autobusom kako bi meni pravio drustvo jer je moja mama imala operaciju za koji dan, inace pamtim da je bio Uskrs i on je dosao samo na par sati da prosetamo i nakon toga se vratio za Bg...

Back