donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kakva bre drugarica, 100x sam mu rekla... al fora je da se seti sitnice... nego lenj mozak pa radi onako po difoltuAl dobro, ume nekad da iznenadi, sad sam ga baš ocrnila
![]()
oni su čičovanski
nešto mladalačkije
Pogresan lik
Pogresna serenada
Pogresan fazon
Da ne kazem izlizan
Mene je blam na njihov red kad rade takve ljigavštine od gestova
E, i mene je bio blamI još mi gore bilo posle da razvučem kao kez... mis'im šta sam trebala, da mu bacim svilenu maramicu?
Uostalom, šta se radi kad vam neko zapeva serenadu???
Брзо облачиш ОНУ спаваћицу, чешљаш се и шминкаш.E, i mene je bio blamI još mi gore bilo posle da razvučem kao kez... mis'im šta sam trebala, da mu bacim svilenu maramicu?
Kuramfilici, skroz mladalackije
Може ли та искрена дијареја пластично да се опише?Da sam žensko, dobio bih najiskreniju dijareju u životu....
Па то је ваљда онај зачин. Неко га ставља у шупаљ зуб.to mi dođe nekako u deminutivu, a stvar nije za deminutiv![]()
...u zubima kao romantičan pristup... Šta Vi lično preferirate? A šta mislite da se više trenutno nudi?
PS: Ja odavno nisam čula da je neko dobio serenadu pod prozorom, sa sve matorom komšinicom koja je aktera polila vodom...
E, i mene je bio blamI još mi gore bilo posle da razvučem kao kez... mis'im šta sam trebala, da mu bacim svilenu maramicu?
Па то је ваљда онај зачин. Неко га ставља у шупаљ зуб.![]()
Najbolje je i jedno i drugo...
Cveće sa kovertom... to svake godine dobijam od svekra...
Bilo je i serenada... al bez veze kad nije to taj...
Ja volim kad mm ustane rešen i kaže:"Danas idemo da ti kupimo to i to..." to je meni tako romantično... jer on vidi šta mi fali...
E jesam se zacopala kao neka klinka...![]()
Брзо облачиш ОНУ спаваћицу, чешљаш се и шминкаш.
Ондак се наслониш на прозор ОНАКОи гледаш овако:
На крају очерупаш мамине саксије и побацаш цвеће по њему.
Кажеш му пссст и збришеш да се наспаваш ко човек.
plače od sreće i zaljubljeno viče o Hulio Alberto![]()
plače od sreće i zaljubljeno viče o Hulio Alberto![]()
znači,ne verujem...šta je loše u tome što joj čovek otpevao serenadu?
to je samo gest kojim je želeo da pokaže svoje simpatije i šta je dobio?
podsmevanje
ne znam čemu sve to...on je bar uradio nešto...a taj tvoj kažeš ne može da zapamti koje cveće voliš...al on je onaj koji ti se dopada...i to je najveća razlika između njih dvojice...![]()
Zaboravila si ''porfavor''
Ne bre, ne kažem da on nije upamtio koje ja cveće volim nego da neće da prihvati da se više obradujem kad mi ispred zgrade ubere maslačak nego kad mi nekim povodom donese hrpu cveća od 2000 dindži, kapiš?
Јаоо, мени један тенор једном даавно тако липо кантао ''Маслина је необранаааа''....![]()