Које руске песме слушате? Које су вам најомиљеније групе? Ја волим доста тога, али ми је најомиљенија група на свету - Любэ. Албум "Рассея" им је одличан.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AРИА \m/drinjaca:Које су вам најомиљеније групе?
Скоро да ми украде слово с тастатуре!~Petar~:e jbg, nije ovo ta tema, a ja se taman ponadao
gotivim rusku narodnu muziku...recimo onu koju peva merima njegomir na koncertima
i ima jos jedna teta, ne znam ime
do jaja
omiljena( ujedno i pesma kad me budu sa'ranjivali) - rjabinuska
~Petar~:omiljena( ujedno i pesma kad me budu sa'ranjivali) - rjabinuska
gde moze da se nadje ovo, voleo bi da cujemwow, fin ti je izbor, znas onu njihovu ot cego tak v rosie berozi sumjat....la la...super je skroz za gitaru.
ja volim....volim i meladzea, on ima dobrih stvari, i sad nz da li gledas koncerte ali ima bas dobre muzike....
Тачан одговор је - Коловрат :-)E da , zaboravio sam da npomenem da sam cuo neki ruski 'skinhed' rok bend , imaju neku stvar 'kosovski front' , zovu se nesto na K, nisu losi
E bas toТачан одговор је - Коловрат
pa ... neki cudan rokHm,nisam cuo taj kolovrat,kakva je muzika?
Ја нисам из "Шпанца", али ако смем , да покушам да помогнем.svetovid:Ponadao sam se da je rec o ruskoj narodnoj muzici koju veoma rado i cesto slusam.
Preporucio bih svima CD Najlepse ruske narodne pesme u izdanju PGP RTS-a na kojem pevaju Merima Njegomir, operski pevaci Yivan Saramandic i Radmila Karaklajic i drugi.
Ako neko od plesaca iz Spanca procita ovo, neka mi kaze kako se zove ruska narodna pesma koju je hor pevao na njihovom nastupu u Studentskom gradu a koju i Merima cesto peva na svojim koncertima
svetovid:Ponadao sam se da je rec o ruskoj narodnoj muzici koju veoma rado i cesto slusam.
Preporucio bih svima CD Najlepse ruske narodne pesme u izdanju PGP RTS-a na kojem pevaju Merima Njegomir, operski pevaci Yivan Saramandic i Radmila Karaklajic i drugi.
Ako neko od plesaca iz Spanca procita ovo, neka mi kaze kako se zove ruska narodna pesma koju je hor pevao na njihovom nastupu u Studentskom gradu a koju i Merima cesto peva na svojim koncertima
У праву си.manijebitno:Veruj mi da ni jedan nas pevac ili pevacica ne moze ni priblizno da otpeva kao sto moze rus,ja sam podmoskovnie vecera slusao od Zvonka Bogdana,i nije ni priblizno kao sto je verzija na izvornom ruskom.Zamisli da uzme njihov pevac da peva Evo banke cigane moj,kako bi to zvucalo...To hocu da ti kazem,ruske narodne pesme mogu samo rusi lepo da otpevaju...