Russian pop party u Novom Sadu!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.297
Kao što znate dosta je Rusa došlo u naš grad, a sa njima i njihova muzika. Bilo je i nekih gostovanja ruskih bendova, a u subotu će biti još jedan zanimljiv događaj:

Russian pop party 29. aprila u Radio kafeu​

Russian pop party održaće se u subotu, 29. aprila u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).

party.jpg

Posetioci će uživati uz najveće hitove pop-rock muzike.
Samo neki od bendova koji će se čuti su: MakSim, HI-FI, KORNI, ВИА ГРА, T.A.T.U, Иванушки, Корол и Шут, Григориј Лепс, Intasamka i drugi.
Sve ovo ispratiće dva didžeja: dj Maraya i dj polarHate.
Žurka počinje u 20 časova.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vodic/338330/Russian-pop-party-29-aprila-u-Radio-kafeu.html

Zna li neko vrede li ovi? Moram da priznam da baš nisam pratio rusku muzičku scenu.

Kao što znate dosta je Rusa došlo u naš grad, a sa njima i njihova muzika. Bilo je i nekih gostovanja ruskih bendova, a u subotu će biti još jedan zanimljiv događaj:

Russian pop party 29. aprila u Radio kafeu​

Russian pop party održaće se u subotu, 29. aprila u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45).

Pogledajte prilog 1332677

Posetioci će uživati uz najveće hitove pop-rock muzike.
Samo neki od bendova koji će se čuti su: MakSim, HI-FI, KORNI, ВИА ГРА, T.A.T.U, Иванушки, Корол и Шут, Григориј Лепс, Intasamka i drugi.
Sve ovo ispratiće dva didžeja: dj Maraya i dj polarHate.
Žurka počinje u 20 časova.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vodic/338330/Russian-pop-party-29-aprila-u-Radio-kafeu.html

Zna li neko vrede li ovi? Moram da priznam da baš nisam pratio rusku muzičku scenu.
Од набројаних једино је Лепс вредан пажње.

Zavrsice se rat jednog dana. I svi ti ljudi ce se vratiti kuci. Bice mi drago ako ih za period boravka u nasoj zemlji budu vezivali lepi trenutci.

Danas u BG pun dupli autobus i neki Rus melje li melje i to nije neka retka pojava ovih dana. Nisam zeleo da pogledam u njegovom smeru i ako je bio 2 metra od mene da mu mozda ne napravim neprijatan trenutak, ali obzirom da je pricao 200 na sat i tonom kao da vodi neku radio emesiju u tom trenutku, morao sam da bacim oko. Momak oko 27 godina, visi mu beba na stomaku.

Back