Rusko naučno objašnjenje kako je pijani Srbin ubio ajkulu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
17.940
118465_ee_iff.jpg


Priču sajta "Njuz" da je pijani Srbin skokom sa litice ubio ozloglašenu ajkulu u Egiptu, jedan ruski portal je otišao toliko daleko da je o tome napravio i grafikon baziran na zakonima fizike.

Na grafici se objašnjava kako je pijani Srbin mase od 80 kilograma pri slobodnom padu i ubrzanju, približne vrednosti ubrzanja sile zemljine teže 10 metara po sekundi na kvadrat, proizveo silu od 800 njutna pri padu na ajkulu (F=mxa).

Rusi su odmah sračunali da je sila od 150 njutna jednaka minimalnoj sili nokautirajućeg udarca, pa su izveli zaključak da je i proizvedenih 800 njutna dovoljno da ubije krvoločnu ajkulu, prenosi "Blic".

Mozda ce od sada i Putin da koristi ovu metodu kada bude isao da lovi razne zverke z:mrgreen:
 
Срби све убијају..........од ајкула до Сребренице...........а Борис и незапосленест,корупцију,хулиганизам, непотизам, мајице на бретеле, извињења, Идоле, Јеремиће, три прста, косова, тачија, органа, плана опоравка до 2020., прикључења србије ЕУ, рватске ватерполисте, педере, седативе за шивину..........Мора да је Борис после оног шампањца на Маракани скакао голим рукама на ту морску неман!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top