Rusko naoruzanje

" РУСКИ "РАТНИК 3": Више му ни метак не може ништа (ВИДЕО)

26.08.2018 Ратни извештаји Наоружање Свет Планета Видео
У Русији су створили први егзоскелет за руске „војнике будућности“, који ће бити саставни део опреме перспективног борбено-тактичког система „Ратник 3“. Овај моћни оклоп помоћи ће војницима да се значајно мање умарају док су под оптерећењем.

ratnik_3_rusija_jt.jpg


Егзоскелет је већ прошао тестирања у руској војсци, а посетиоци овонедељне изложбе оружја и војне технике „Армија 2018“ у Подмосковљу имају прилику да га виде у павиљону руске државне корпорације „Ростех“.

Први прототипни модел егзоскелета за будућу опрему „Ратник 3“ омогућава војницима да лакше преносе оптерећење до 50 килограма, наводи произвођач „Централни истраживачки институт за прецизну машинску изградњу“ (ЦНИИТОЧМАШ) из Подољска.

Захваљујући егзоскелету, војник се у њему мање умара, а притом има много већу носиву способност.

 
"НАОРУЖАНА И ОПАСНА:

"Тунгуска- М1" скида циљеве на небу, земљи и под водом (ВИДЕО)

30.08.2018 Ратни извештаји Наоружање Свет Планета Видео
Нови противавионски ракетни системи "Тунгуска-М1" премијерно су опробали своје нове могућности на војном полигону Капустин Јара, у астраханским степама.

TUNGUSKA_M_1_JT.jpg


Модернизовани систем сада је део борбене опреме Јужне војне области.

Унапређени ракетни комплекси су у стању да се ефикасније боре са свим типовима ваздушних, земљаних али и подводних циљева.

Самохотка је способна да открије и успешно превазиђе оптичке сметње и уништи мете на удаљености до десет километара.

Од наоружања су јој додата два 30-мм двострука аутомата, и осам нових навођених ракета.

 
ieRh0FaTHjI.jpg



TASS_28077492.jpg


"К началу 2019 года флот получит два модернизированных малых ракетных корабля проекта 22800 «Каракурт» с РЛК «Позитив-МК».

РЛК «Позитив-МК» состоит из нескольких модулей в стеклопластиковых обтекателях, что значительно упрощает их установку на корабле. Комплекс максимально защищен от помех. Он работает в активном и пассивном режимах...

https://iz.ru/767554/aleksei-ramm-a...itiv-voennye-korabli-poluchat-sovremennye-rlk
 
" РУСКА КРСТАРИЦА ОД КОЈЕ АМЕРИ СТРАХУЈУ:

Брод је у саставу Пацифичке флоте и поседује моћно оружје (ВИДЕО)


13.09.2018 Ратни извештаји Наоружање Фокус 3 Свет Планета Видео

Телевизија „Звезда“ објавила је ексклузивне снимке са командног моста гардијске ракетне крстарице „Варјаг“. На снимцима се види лансирање једног „Базалта“. Та ракета се до погађања циља у ваздуху налази скоро 15 минута. Притом, она без престанка преноси координате за следећу ракету, која стартује са „Варјага“ неколико минута касније.

RUSKA_RAKETA_JT.jpg


За војне бродове Пацифичке флоте таква паљба је уобичајена ствар. Њена главна ударна снага је адмиралски брод, гардијска ракетна крстарица „Варјаг“, који у борби користи „Вулкане“, ракете главног ударног система. Оне могу да униште скоро сваки брод на удаљености од 500 километара, само својом масом и брзином.

 

Back
Top