kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Tako mi je em drago, em milo zbog rusa, a nista manje i zbog japanaca i kineza
A i meni :-D:-D:-D:-D
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako mi je em drago, em milo zbog rusa, a nista manje i zbog japanaca i kineza
Opet nigde nema reci :" Srbija, Pancevo, Balkan, Beograd, braca, mali rusi " i slicno..
Imas li ti neki link da mi procitamo, kako ce rusi da grade ovaj gasovod preko srbije.....?
Opet izmisljate vesti??
BTW.......a sto si ubacio ovo u zagradi???.......kao , da bude interesantnjie???
Romania: Companies Named To Build Pipeline
December 19, 2007 10 55 GMT
Romania's Ministry of Economy and Finance appointed the Oil Terminal company and Conpet Ploiesti as the consortium that will participate in the building of the pan-European oil pipeline, ReporterNet reported Dec. 19. The pipeline is planned to transport oil from the Caspian Sea area (Kazakhstan and Azerbaijan) through Romania, Serbia, Croatia, Slovenia and Italy, according to the report.
http://www.stratfor.com/products/pr...selected=Situation Reports&sitrep=1&id=300269
iako ovaj post nema veze sa uvodnim, primecujem da se pored srbije, ovde pojavljuju i rumunija , hrvatska, slovenija i italija???
Znaci , svi bi mogli da se uhvate u jedan veliki kazachok.......sto samo srbi??
Pa jos i rumuni dobili posao gradnje gasovoda,odnosno naftovoda.......pa tek oni treba da igraju , do sutra.........
iako ovaj post nema veze sa uvodnim, primecujem da se pored srbije, ovde pojavljuju i rumunija , hrvatska, slovenija i italija???
Pa jos i rumuni dobili posao gradnje gasovoda,odnosno naftovoda.......pa tek oni treba da igraju , do sutra.........
Gde to pise u uvodnom tekstu????
Sto je najbolje od svega i taj rusko-kineski i rusko-japanski gasovod idu preko Srbije :grin:Niko ne pominje novi gasovod koji Rusija pravi ka Kini i Japanu inace dobrim platisama ,koji ce udvostruciti ruske devizne rezerve i obezbediti da rusija ne zavisi samo od Evrope.
Prijatelju, evo jedno otvoreno i jednostavno pitanje....da li bi voleo da Rusi izgrade jedan gasovod preko Srbije koji bi zadovoljavao veliki deo evropskih potreba za gasom (40%,50,%,60%,....nij bitno koliko...)....???