Amuletum
Poznat
- Poruka
- 9.796
Штета за све те слатке народне власти од Венецуеле до Авганистана.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Клинци се и не сећају Јељцина.
Међутим, у Русији данас обичан свет живи горе него за време Јељцина.
- - - - - - - - - -
Само се о томе у Србији из неког разлога не сме писати..
Ovo je istina. To ne znaju samo oni koji ne znaju stanje u Rusiji, ili prozapadni = proPutinovi botovi.
Руси не живе лоше као деведесетих. Као што ни Срби не живе данас толико лоше као у то време. Живи се боље, има и више пара али примарно због неминовног технолошког напретка који олакшава живот.
Али је тачно и то да је Русија у задњих пет година у констатном опадању, да живе лошије неко на почетку ове деценије и да је опште стање бесперспективно и са малим изгледима да се промени. Та бесперспективност, уз корупцију и високу стопу криминала убија Русију. Другим речима, разграђује се оно што се градило током двехиљадитих.
Али објаснити те ствари овим балванима нашим је немогуће. Ебо их Путин.
Valjda će konačno otići neki rusofili da žive u Rusiji. Valjda je onaj Gljigorevič u Belorusiji jedini al čak ni to nije Rusija.
Naravno ti živiš u Rusiji pa to znaš Ne zna se ko je žalosniji u pokušajima propagande mediji ili ovakvi kao ti koji te "vijesti" prenose.
Ево и ја се надам том дану. Можда их и има али не могу да пишу јер је Крстарица цензурисана због високе концентрације нас сорошеваца?
Чињеница је да су млади у русији против путина, а шта је туга и жалост то свакако они боље знају од тебе
Pogledajte prilog 519020
Pogledajte prilog 519021
Руси не живе лоше као деведесетих. Као што ни Срби не живе данас толико лоше као у то време. (...)
Није тачно. Срби у Вучићевој Србији живе лошије него деведесетих. Само је 1993 год. била хиперинфлаторна, а у остатку деценије, у Србији се живело боље него данас и било је више пара. Преостало је још у сламарицама из претходног периода,а цене основних животних намирница су биле далеко ниже. Радила је и "пензионерска мајка" Дафимент банка. Плате у ДЕМ нису били ниже него сада ако би гледали један према један (просечна плата у приватном сектору није ишла испод 500 ДЕМ). Лакше се тада и налазио посао. Они који нису хтели да напуштају друштвене фирме које због санкција УН нису радиле, могли су преко синдиката да набављају јефтину робу, добијали су и тзв. бонове та топли оброк које су могли да продају или да се хране у друштеним ресторанима а могли су и да дилују девизе, да шверцују што је тада било лако и, за разлику од данас, могуће у свим секторима, а није се ни санкционисало, или да за мале паре отворе киоск или неки други мали бизнис.
Није тачно. Срби у Вучићевој Србији живе лошије него деведесетих. Само је 1993 год. била хиперинфлаторна, а у остатку деценије, у Србији се живело боље него данас и било је више пара. Преостало је још у сламарицама из претходног периода,а цене основних животних намирница су биле далеко ниже. Радила је и "пензионерска мајка" Дафимент банка. На неупоредиво ниже цене струје, грејања итд, плате у ДЕМ нису били ниже него сада ако би гледали један према један (просечна плата у приватном сектору није ишла испод 500 ДЕМ). Лакше се тада и налазио посао. Они који нису хтели да напуштају друштвене фирме које због санкција УН нису радиле, могли су преко синдиката да набављају јефтину робу, добијали су и тзв. бонове та топли оброк које су могли да продају или да се хране у друштвеним ресторанима а могли су и да дилују девизе, да шверцују што је тада било лако и, за разлику од данас, могуће у свим секторима, а није се ни санкционисало, или да за мале паре отворе киоск или неки други мали бизнис.
E znao sam da si lažni antislobista, (...)
Ја јесам антислобиста јер сам титоиста али увек кажем онако како јесте било па и тако често, а везано за стандард грађана, кажем да је чак и у Милошевићевом гангстер-социјализму био већи стандард грађана него у овом корпоративном капитализму данас.
Руси не живе лоше као деведесетих. Као што ни Срби не живе данас толико лоше као у то време. Живи се боље, има и више пара али примарно због неминовног технолошког напретка који олакшава живот.
Али је тачно и то да је Русија у задњих пет година у констатном опадању, да живе лошије неко на почетку ове деценије и да је опште стање бесперспективно и са малим изгледима да се промени. Та бесперспективност, уз корупцију и високу стопу криминала убија Русију. Другим речима, разграђује се оно што се градило током двехиљадитих.
Али објаснити те ствари овим балванима нашим је немогуће. Ебо их Путин.
Na sve strane ima anglofila, germanofila, rusofila i javljaju se sa zapada al živim za dan da mi rusofil piše sa lokacija Moskva.
Потписујем од ријечи до ријечи. Додао бих само да то погоршање нестабилности, како полиитчке тако и економске, које траје ево већ пету годину ствара све веће незадовољство у народу и све веће неповјерење према власти. Путинов ауторитет је већ одавно подорван у народу. Обичан човјек не разумије зашто се земља упетљава у ратове по бјелосвјетским вукоебинама, зашто се организују олимпијаде и фудбалска свјетска првенства, зашто се праве мегаломански грађевински пројекти када је земља у озбиљној и све тежој економској кризи. Обичан човјек види само све веће цијене у продавницама, сваког дана, и њему живот постаје све тежи. Незадовољсртво тиња.
Ја јесам антислобиста, пре свега јер сам титоиста, и баш зато што сам титоиста ја увек кажем онако како јесте било па и тако често, а везано за стандард грађана, кажем да је чак и у Милошевићевом гангстер-социјализму био већи стандард грађана него у овом корпоративном капитализму данас.
Чињеница је да су млади у русији против путина, а шта је туга и жалост то свакако они боље знају од тебе
Pogledajte prilog 519020
Pogledajte prilog 519021
Урадио је коорац. Ја би се можда мењао са неким Американцем али ме заболе да живим као Рус, могу да будем бедан и у Србији.
Потписујем од ријечи до ријечи. Додао бих само да то погоршање нестабилности, како полиитчке тако и економске, које траје ево већ пету годину ствара све веће незадовољство у народу и све веће неповјерење према власти. Путинов ауторитет је већ одавно подорван у народу. Обичан човјек не разумије зашто се земља упетљава у ратове по бјелосвјетским вукоебинама, зашто се организују олимпијаде и фудбалска свјетска првенства, зашто се праве мегаломански грађевински пројекти када је земља у озбиљној и све тежој економској кризи. Обичан човјек види само све веће цијене у продавницама, сваког дана, и њему живот постаје све тежи. Незадовољсртво тиња.
putin je digao rusiju na onim jelcinovim temeljima. steta sto jelcin nije ostao duze na vlasti. Putinu se posrecilo rast cene nafte na globalnom trzistu. A rusija je dosta pala u zadnjih par godina, bas zbog toga sto ej nafta pojeftinila
- - - - - - - - - -
Shiit.
Sam si rekao da je to bilo zbog slamarica koje su ljudi potezali.Standard se ne meri sa time sto ces da prezivis prodas stan,auto,zemlju ili potrosis ustedjeno.
Danas nije dobro,posebno sa ovom i ovakvom vlascu na vrhu.Ali je u svakom slucaju bolje nego kada se radilo za 2dm,i kada su ljudi umirali od gladi....