Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji

Neno

Elita
Poruka
21.050

Ruski trgovinski lanac „Mere“ stiže u Leskovac i otvara svoj prvi megamarket u Srbiji.

Radovi na opremanju objekta uveliko traju i najkasnije do kraja juna, Leskovac će dobiti još jedan trgovinski lanac čija su glavna odlika niske cene, prenosi Rešetka.rs.
„Prodavnica u Leskovcu će se, za početak, prostirati na 1.120 kvadrata, ali će za par meseci, čim završimo adaptaciju još jednog objekta, biti proširena na 2.300 kvadratnih
metara i biće to prvi mega Mere u Srbiji.
market.jpg
Karakteriše nas paletna prodaja i u poslednjih godinu dana smo u velikoj ekspanziji, što znači da se širom zemlje adaptira i priprema još dosta objekata“, kaže menadžer razvoja, Marko Jezdimirović.

Mere market u Leskovcu smešten je u ulici Đorđa Stamenkovića, ispred kompanije Jura, u objektu čiji je vlasnik leskovačka firma Frenki.

„Politika naše kuće je da ne gradimo, već iznajmljujemo već postojeće prostore, koje potom uređujemo u skladu sa svojim pravilima. Ovaj u Leskovcu je u potpunosti zadovoljio naše potrebe, a odluka o otvaranju prvog Mega marketa, proizvod je dobrog iskustva i saradnje sa ovdašnjim partnerima“, naveo je Jezdimirović.

„Kupcima ćemo ponuditi preko 400 proizvoda, u najvećoj meri prehrambenih. Imamo, međutim, uvek i dobru ponudu kućne hemije, sredstava za ličnu higijenu, kućne pozamanterije i tekstila, malih kuhinjskih aparata i mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Na paletama ima robe domaćih, ali i proizvođača iz Rusije i drugih evropskih država“, dodaje Jezdimirović.

Market u Leskovcu imaće i veliki parking prostor.
 
Radi mere godinama u pazovi i svetofor,bofl sve
Није годинама. У Пазови отворен ове године.. А у оближњој Инђији је био Светофор који је мислим затворен. У Батајници дуго година ради успешно и има промет.
 

Back
Top